't Arsenaal


Proef 't bij 't Arsenaal

’t Arsenaal aan de Nieuwe Markt in Deventer is gehuisvest in twee bijzondere, monumentale panden. Het ene gedeelte is een overblijfsel van de sacramentskapel van de Mariakerk, een 3-beukige hallenkerk. In dit gedeelte bevinden zich de bar en een restaurantgedeelte op de eerste etage. In het andere pand is op de begane grond een restaurant met een open keuken gevestigd.

In de romantische binnentuin van ’t Arsenaal, het voormalige middenschip, kunt u op zomerse dagen sfeervol lunchen en dineren. De oude, in gotische stijl opgetrokken kerkmuren doen u dromen van een plek in Frankrijk.

In de keuken van ’t Arsenaal wordt met trots en liefde gekookt, de stijl is Frans/Mediterraan te noemen. Er wordt uitsluitend met verse, eerlijke en regionale producten gewerkt. Kortom: onze menukaart gaat met de seizoenen mee en dat zorgt steeds weer voor nieuwe, culinaire verrassingen.

Wij zijn dan ook erg blij dat we in de volgende toonaangevende bladen vermeld staan: Lekker 2016 en de Gault Millau gids. Daarnaast hebben we al sinds 2005 een Bib Gourmand! In restaurants met een Bib Gourmand eet u een kwalitatief drie gangen menu voor een schappelijke prijs.

Soort keuken

Betaalopties

Contact

Nieuwe Markt 33-34
7411 PC Deventer
Nederland

Tel.: +31 570 616495
www.restaurantarsenaal.nl