Hoe bijzonder is het om te overnachten op een werelderfgoed locatie? Loevestein biedt de unieke gelegenheid om wakker te worden op de eeuwenoude vesting. Ontdek en ervaar het kasteel en al haar verhalen of struin in het prachtige Munnikenland. In de avond is de vesting verlaten en geniet je van de zonsondergang, de rust en het indrukwekkende uitzicht op het uitgelichte kasteel. In de ochtend staat het uitgebreide ontbijt voor je klaar. Een herinnering die je nooit meer zal vergeten!

Commieskamer

1-2 personen | €159,- per nacht, incl. ontbijt*

De Commieskamer is een mooie kamer met tweepersoonsbed en beschikt over een douche. Het (privé) toilet bevindt zich op de gang. Vanuit deze kamer kijk je uit op de tuinen van de soldatenhuisjes.

Reserveren

Het Soldatenhuisje

1-2 personen | €199,- per nacht, incl. ontbijt*

Het soldatenhuisje beschikt over twee verdiepingen met een toilet op de begane grond; de douche en slaapkamer zijn op de eerste verdieping. Vanuit de beneden- én bovenverdieping kijk je uit op het kasteel.

Reserveren

Commandeurskamer

1-2 personen | € 239,- per nacht, incl. ontbijt*

De Commandeurskamer is een luxe kamer met een tweepersoonsbed en een badkamer op de kamer voorzien van een bad, douche en toilet. Vanuit deze kamer kijk je uit op het kasteel. Er is de mogelijkheid om één of twee extra bedden op de kamer te plaatsen.

Reserveren

Officierskamer

1-2 personen | €239,- per nacht, incl. ontbijt*

De Officierskamer is een luxe kamer met een tweepersoonsbed en een badkamer op de kamer voorzien van een bad, douche en toilet. Vanuit deze kamer heb je uitzicht op het kasteel en de Waal. Er is de mogelijkheid om één of twee extra bedden op de kamer te plaatsen.

Reserveren

* Reserveringskosten (€ 10,- per boeking) en toeristenbelasting (€ 2,57 p.p.p.n.) zijn niet bij de kamerprijs inbegrepen.

Ontbijten met heerlijke streekproducten

Als je de volgende dag uitgerust wakker wordt staat er een heerlijk ontbijt met biologische en streekproducten voor je klaar in de Taveerne. Allergie of dieet? Geef dit aan in het opmerkingenveld in je aanvraag.

Tip: met de watertaxi naar je dinerlocatie

In de nabije omgeving van Loevestein zijn diverse restaurants te vinden. Behalve met de auto, kan je er ook met de watertaxi op uit! Loevestein heeft buiten de vesting een steiger in de Waal. Reserveer een watertaxi via Riveer, die je o.a. naar Woudrichem of Gorinchem brengt. Na het diner wordt je over het water ook weer teruggebracht.

Extra informatie

Gratis wifi, koffie & thee en museumbezoek

Nog even je mail checken? Geen probleem, de wifi is gratis. Ook kun je vrij gebruik maken van de koffie & theehoek. Een bezoek aan het slot en de tentoonstelling zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

Extra (kinder)bed

In de Commandeurskamer en de Officierskamer is het mogelijk om één of twee extra eenpersoonsbedden (€ 45,- per bed per nacht) of een kinderbedje (€ 25,- per bed per nacht) te plaatsen. Je kunt een extra bed reserveren in het opmerkingenveld in de aanvraag.

Geleidehond

Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor geleidehonden geldt een uitzondering.
Let wel, de toegang naar de monumentale kamers is qua veiligheid en praktisch gebruik voor gasten met een geleidehond minder vriendelijk. Voor de overnachting geldt een schoonmaaktoeslag van € 25,-.

Fotogalerij