Algemene foto over Logies Oud Bergveen 1
15
Algemene foto over Logies Oud Bergveen 2
Algemene foto over Logies Oud Bergveen 3
Algemene foto over Logies Oud Bergveen 4
Algemene foto over Logies Oud Bergveen 5
Logo - Logies Oud Bergveen

Logies Oud Bergveen

Op Oud Bergveen doen wij er alles aan om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. In de oude slaapzaal van de Stoomspinnerij van het 3e Gesticht in Veenhuizen (1839), zijn maar liefst drie comfortabele appartementen gerealiseerd, waar het heerlijk ontspannen is.

De accommodatie:
Elk appartement is voorzien van een gezellig zitje bij de houtkachel (hout per zak), TV, een open keuken met keukeninventaris (combi-oven, 4-pits gaskookstel en vaatwasser) en een ruime badkamer met inloopdouche en vloerverwarming. De eerste verdieping bestaat uit een comfortabele slaapzolder met twee boxsprings met topper. En natuurlijk is er een prima WIFI-verbinding. In de rustige tuin geniet u van het prachtige uitzicht over het 3e gesticht en vanuit daar loopt u zo het oerbos in.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur in het appartement terecht. Op de dag van vertrek is het appartement tot 10.00 uur voor u beschikbaar.

Eén goed opgevoede (en op het terrein aangelijnde) hond is van harte welkom. 

Vind u het fijner als wij uw ontbijt maken? U bent van harte welkom op Klein Soestdijk. Daar hebben we vier B&B-kamers en serveren we een uitgebreid ontbijt met lokale producten in onze sfeervolle tuinkamer. Als gast van Oud Bergveen bent u daar ook van harte welkom.

Helemaal tot rust komen in Veenhuizen

Over ons

Wij reageren doorgaans binnen 5 uur.

Wij, Tamara & Willem, wonen met onze hond Mila in Klein Soestdijk aan de Hoofdweg in Veenhuizen, waar we een Bed&Breakfast runnen. Wij hebben beiden lang in de culturele sector (theater, film & reclame) gewerkt en daarnaast in diverse andere sectoren, waaronder het bankwezen, de bouw en de horeca. We houden van de afwisseling en de diversiteit aan gasten die we op beide locaties mogen ontvangen. Tamara is massagetherapeut en heeft haar praktijk in de rechtervleugel van Klein Soestdijk. Een behandeling tijdens het verblijf kan een fijne aanvulling zijn. Boek deze wel tijdig om verzekerd te zijn van een plekje.


06-39744313
  • Per appartement is 1 (goed opgevoede) hond van harte welkom.
  • Veenhuizen NL
  • Aankomst tussen 15.00 - 19.00
  • Vertrek tot 10.00
  • We spreken Deutsch, English, Nederlands.

Onze omgeving

Behalve een verblijf in een bijzonder stukje cultureel erfgoed, is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Zo is Oud Bergveen gelegen in het hart van de natuur tussen Drenthe en Friesland. U kunt hier wandelen, fietsen of hardlopen in Norgerholt, één van de oudste bossen van Nederland dat maar liefst 25 hectare groot is. Vervolg uw weg vervolgens over het Fochteloërveen, een prachtig hoogveengebied of neem een kijkje in het Nationaal Park Drents-Fries Wold, met veel heide en bos.Heb je even genoeg van natuur en cultuur: dan zijn er natuurlijk ook fijne en goeie restaurants en cafés in de buur... Locatie en onze omgeving

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Picnic gebied Terras met zon Tuin Terras
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Zwemmen en wellness
Buitenzwembad
Activiteiten
Paardrijden Fietsen Wandelen Fietsverhuur Vissen
Parking
Privé parkeerterrein
Algemeen
Wifi Persoonlijke check-in Rookvrije kamers
We spreken Deutsch English Nederlands
Direct persoonlijk contact

Over ons

Logies Oud Bergveen
Adresgegevens
Oude Norgerweg 5
9341 TG Veenhuizen
Netherlands

06-39744313
info@logies-oudbergveen.com
06-39744313