Hofstraat 12, 6017 AK Thorn
+31616133487

Hotel Abdijhof Thorn

Hotel

Van harte welkom bij hotel Abdijhof in Thorn. In de schaduw van de Abdijkerk, in het hart van het ‘Witte Stadje’, vindt u onze ruime, luxe hotel-appartementen en pottehuuskes die zeer geschikt zijn voor een langer verblijf.

Restaurant

In de voormalige hofkeukens van het paleis van vorstin-abdis Maria Cunegonda van Saksen, klinkt opnieuw het gerammel van potten en pannen. Laat u culinair verwennen in restaurant Hofferkeukens.

Reserveer nu
Omgeving

Wijngaarden, eindeloze fiets- en wandelroutes, levendige steden en verstilde dorpjes, de omgeving van Thorn heeft het allemaal. Bovendien is het buitenland nooit ver weg.

Suites & Pottehuuskes

Op de eerste en tweede etage van het voormalige keukengebouw van het paleiscomplex van de vorstin-abdis en haar hofhouding, zijn nu drie luxe hotel appartementen gerealiseerd. Deze suites hebben elk hun eigen indeling, unieke inrichting en sfeer. Het zijn heerlijke appartementen waar u zich onmiddellijk thuis voelt. Heeft u behoefte aan een zelfstandig huisje, dan raden we u een verblijf in één van onze ‘pottehuuskes’ aan. In het oude begijnhofje achter het hotel vindt u deze charmante, zelfstandige huisjes. Net zoals onze hotelappartementen zijn de pottehuuskes totaal gerenoveerd en smaakvol ingericht.

Voor vakantie of een langdurig verblijf

Alle hotelappartementen beschikken over een smaakvol ingerichte woonkamer, een balkon, een aparte slaapkamer, een badkamer en een volledig ingerichte keuken. De pottehuuskes hebben elk hun eigen voordeur. Op de begane grond liggen de knusse woonkamer en de moderne keuken. Eén pottehuuske heeft twee slaapkamers, het andere heeft één grote masterbedroom. De slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de etage. Zowel de hotelappartementen als de pottehuuskes zijn zeer geschikt voor een langdurig – zakelijk -verblijf. Zij zijn ook een perfecte uitvalsbasis voor en meerdaagse vakantie.

Persoonlijke service

Wij willen dat u zich thuis voelt in hotel Abdijhof. Daarom kunt u altijd op onze persoonlijke service rekenen. Onze gastvrouw ontvangt u hartelijk en maakt u wegwijs. Als u dat prettig vindt, regelt zij dat u ’s ochtends een uitgebreid ontbijt bezorgd krijgt. Uw hotelappartement of Pottehuuske wordt regelmatig tip top in orde gemaakt. Dat doen we op een moment dat u het beste past, zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Suite Maria Cunegonda

Deze heerlijk lichte, ruim 80 m² grote suite ligt op de eerste etage en kijkt uit op het voorplein van de Hofferkeukens.

benieuwd naar deze suite?

Suite Gabriella

Deze ruim 70 m² grote suite is met een knipoogje naar de Provence ingericht. Hij ligt op de tweede etage en kijkt uit over het Witte Stadje.

benieuwd naar deze suite?

Suite Leopoldine

Deze ruim 65 m² grote suite op de tweede etage is op elk moment van de dag een heerlijke plek met een prachtig uitzicht over Thorn en omgeving.

benieuwd naar deze suite?

Pottehuuske Zuster Josephine

De roedeverdeelde ramen van dit 85 m² grote pottehuuske kijken uit op de Abdijkerk en het openluchttheater. Aan de achterzijde heeft u vrij zicht op het groen en de Itterbeek.

benieuwd naar dit Pottehuuske?

Pottehuuske Zuster Jerome

Met de kabbelende Itterbeek aan de achterkant en de prachtige beukenbomen aan de voorkant is dit 70 m² grote Pottehuuske een heerlijke plek om te verblijven.

benieuwd naar dit Pottehuuske?

Hotel informatie

Bel of mail ons gerust indien u vragen heeft. Wij staan u graag te woord.

Adres:

Hofstraat 12, 6017 AK Thorn

Telefoon:

+31616133487

KvK:

77422244

BTW-nr:

NL8610.03.767 B01