d'Oude Dune

2 Vakantiewoningen in Nieuwpoort-stad, voorzien van alle comfort en luxe
voor een zorgeloos en stijlvol verblijf voor telkens 6 personen

d'Oude Dune

Bestaat uit 2 apart te boeken vakantiewoningen

Huisnummer 25 en huisnummer 27


Beide volledig gerenoveerde woningen bieden drie grote luxe-kamers met ensuite-badkamers. De leefruimtes zijn een open concept met grote living, modern ingerichte keuken en eetruimte en aansluitend een zonnig terras met tuintje. In elke kamer is er wifi en vlakbij kan je gratis parkeren.

TOPLIGGING


De vakantiewoningen liggen ondanks hun rustige locatie toch op wandelafstand van tientallen gerenommeerde restaurants, historische bezienswaardigheden, stijlvolle boetieks, vishandels en delicatessezaken. Culturele en toeristische evenementen, wandel- en fietsroutes, bus, tram en take-away mogelijkheden voor zowel ontbijt, lunch of diner liggen om de hoek.

WAT MEER INFO

OVER ONS

Wij zijn Carl en Karin Debruyne-Vancoillie, voormalige bankagenten, en wonen al 35 jaar op het Marktplein van Nieuwpoort. Via verenigingen, adviesraden en als gemeenteraadslid zijn we de laatste decennia actief betrokken geweest bij de realisatie van allerhande handels-, toeristisch/culturele activiteiten en verfraaiingswerken in Nieuwpoort. We begonnen in 2018 samen met onze kinderen aan een liefdevolle restauratie waarbij modern comfort werd ingebracht met behoud van de karaktervolle elementen.