Vakantiehuis De Luysmolen


Rijke historie op een unieke plek

Ben je op zoek naar een authentiek vakantiehuis met een rijke historie op een unieke plek? De Luysmolen wordt omgeven door de wonderschone natuur van Belgisch Limburg, is bekroond met vier sterren en riant ingericht voor acht tot maximaal tien gasten.

De woning is ruim en licht en uitgerust met alle hedendaags comfort zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke charme. In de ruime keuken tref je vier keramische kookplaten en elektrische oven, een vaatwasmachine, een inbouwkoelkast, een koel/vriescombinatie, diepvries, strijkplank en strijkijzer, koffiezetapparaat, broodrooster en veel opbergruimte. Je kijkt vanuit je keuken uit op de tuin – een barbecue is aanwezig! -  en het aangrenzende natuurgebied. In de heerlijke woonkamer zorgt een houtkacheltje voor extra gezelligheid op koudere dagen.

Op de etage zijn vier slaapkamers waarvan twee met een tweepersoonsbed, één met drie eenpersoonsbedden en één met twee eenpersoonsbedden. Op de mezzanine is slaapplek voor een tiende persoon en een kinderbed en kinderstoel zijn aanwezig. Een badkamer met ligbad vind je op de etage en een aparte douche beneden.

Recht tegenover de vakantiewoning vind je het een koffiehuis waar het goed ontbijten en lunchen is en waar je na een fikse wandeling terecht kunt voor een smakelijk stuk taart of lekker biertje. 

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 10
Vakantiehuis De Luysmolen Bocholt, Belgisch Limburg, Voerstreek

Het vakantiehuis ligt pal aan het natuurgebied St.- Maartensheide-De Luysen waar het eindeloos wandelen is. Omgeven door de eikenbossen en moerassen van het Grootbroek en het Stamprooierbroek en de landbouwgebieden St-Maartensheide en Kreiel, is dit natuurreservaat een thuis voor zeldzame vogels en libellen. De woning ligt ook midden in het fietsknopennetwerk waardoor je onmiddellijk aansluiting vindt om fietsparadijs Limburg te verkennen. Voor liefhebbers van cultuur en vertier zijn Maaseik en Genk vlot bereikbaar.

Historie

De historie van de woning gaat enige eeuwen terug. Stukjes van de geschiedenis zijn ingekerfd op de oude eiken balken om op je gemak te lezen als je er bent.

Vakantiehuis De Luysmolen Jan Vandegoor
Luysenweg 2A
3950 Bocholt
Belgisch Limburg, Voerstreek
België
+32 473 789056
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Vakantiehuis De Luysmolen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 726,- voor 2 nachten en € 1.320,- per week.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's