Maisonnette Frea


Love is all around

Duurzaamheid, esthetiek en klasse bepalen de inrichting, terwijl de adembenemende landschappen, legendarische hellingen, pittoreske dorpjes en zalige natuur van de Vlaamse Ardennen de omgeving bepalen.

De maisonnette waar het hier om gaat grenst aan een authentieke dorpsvilla uit 1933 en is perfect geschikt voor twee personen. Die hebben aan ruimte geen gebrek terwijl luxe en comfort volop aanwezig zijn. Je hebt je eigen ingang en privé terras, een zitruimte waar het goed cocoonen is, een volledig ingerichte keuken met eethoek, een ruime en lichte slaapkamer met een zalig kingzise bed - en linnen beddengoed van het gerenommeerde Belgische merk Libeco - en een kleurrijke badkamer.

Expressocapsules en heerlijke kwalitatieve losse thee zijn van het huis. Evenals douche & bodycreme van het biologische en duurzame merk Urtekram. Een ontbijtpakket met allerlei lekkers is optioneel en wordt desgewenst in de ochtend in de maisonnette bezorgd.

Om het grote genieten compleet te maken zijn er voor de liefhebber wellnessarrangementen te boeken. De mogelijkheden vind je op de website.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 2
Maisonnette Frea Rozebeke, Oost Vlaanderen

Tussen Brussel en Gent vind je Rozebeke. Het dorp ligt verscholen in één van de vele dalen van de prachtige Vlaamse Ardennen met haar borrelende beekjes, glooiende heuvels en adembenemende vergezichten. Wandelen en fietsen kun je hier eindeloos. Net als van de natuur en van de stilte genieten en van lekker nietsdoen. Nabijgelegen steden als Oudenaarde en Ronse hebben een rijk cultuurhistorisch verleden. Zo is er in Ronse een Art-deco wandeling te ondernemen. Het alom bekende 3 sterrenrestaurant Hof Van Cleve is op een half uurtje rijden en in Brakel, dat maar 10 minuten rijden is, is het fijne gastronomische restaurant De 5 seizoenen.

Historie

Aanvankelijk was het grondgebied van Rozebeke één groot bos, bewoond door heidenen. Deze vereerden Thor - de beschermer van de paarden - en ook de liefdesgodin FREA. Haar beeld was opgehangen aan een eik, aan de voet waarvan een bron ontsprong, die overgroeid was door rozen. Door hun vakantieverblijf naar FREA te vernoemen hebben de eigenaren gemeend om deze godin weer haar plaats te geven. Bovendien is het hun aspiratie om van deze plek een plaats te maken van liefde - liefde voor jezelf, voor de ander, voor de stilte en voor de natuur. Een plaats waar geliefden tijd voor elkaar vinden.

Maisonnette Frea Manon Desseaux
Rekelberg 2
9630 Rozebeke
Oost Vlaanderen
België
+32 474 635843
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Maisonnette Frea
(5/5) Geplaatst op 2022-05-23

Tot rust komen in een fijn schoon sfeervol verblijf .. waar we heerlijk genoten van de rust /de plek en het grote bed met heerlijk proper beddengoed! Voor onze erfgoedlogies bon hebben wij gebruik gemaakt van een ontspanningsmassage .. waar we met heimwee aan terugdenken. Top! Vanaf deze plek veel fietstochten gemaakt heel divers en fijn dat we onze eBikes bij ons hadden .. want een klimmertje zit en onderweg wel tussen. Thanks voor deze gastvrije locatie! Groet fiot

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 120,- per nacht en € 504,- per week voor twee personen.
  • Minimum verblijf 2 nachten.
  • Ontbijt is optioneel voor € 15,- per persoon.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's