B&B Hof ter Koningen


Omgeven door een heerlijke tuin

Bettina is kleuterjuf en Jo bediende bij een transportbedrijf. Samen hebben zij twee prachtige kinderen en altijd was er die droom om samen een B&B te openen. In de voormalige knechtenwoning uit 1763, behorend bij het kasteel van Gijzegem in hun geboortestad Aalst, vonden ze de locatie van hun dromen, Na de nodige restauratiewerkzaamheden openden ze in maart 2020 de deuren van hun B&B Hof Ter Koningen met drie heerlijke gastenkamers.

Alle kamers zijn op de begane grond, hebben ieder een apart zit- en slaapgedeelte, zeer comfortabele bedden, alle mogelijk comfort en een privé terras.  De Keizerkamer heeft een badkamer met douche én panoramasauna. De sfeervolle Prinsenkamer heeft een badkamer met douche en de Voil Jeanettenkamer heeft een badkamer met regendouche.

In de grote tuin kun je lekker ontspannen onder het genot van een streekbiertje of een Zuid-Italiaanse wijn – van beide is een ruim assortiment aanwezig - en het verse ontbijt, dat wordt geserveerd in de sfeervolle ontbijtruimte, bestaat uit tal van streekproducten.

Type

B&B

Max. capaciteit 6
B&B Hof ter Koningen Aalst, Oost Vlaanderen

Je B&B staat in het groen op 2 km van het centrum van Aalst en is daardoor de perfecte uitvalsbasis om Aalst en omgeving te verkennen. Het station, het stadspark, Utopia, het stedelijk museum en alle ander highlights van Aalst vind je in de onmiddellijke omgeving van de B&B. In de omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen.

Historie

Hof ter Koningen is gevestigd in een voormalige knechtenwoning uit 1763, behorend bij het kasteel van Gijzegem in Aalst. Na anderhalf jaar intensief verbouwen en restaureren openden de huidige eigenaren er in 2020 hun B&B met drie kamers.

B&B Hof ter Koningen Bettina en Jo
Dijkstraat 12
9300 Aalst
Oost Vlaanderen
België
+ 32 534 20109
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Hof ter Koningen
Een aanrader! (5/5) Geplaatst op 2023-07-02

Prachtige plek, tuin en terrassen. Mooie, ruime en comfortabele kamer en badkamer. Hartelijke ontvangst, attente gastvrouw en gastheer en heerlijk ontbijt.. Een aanrader, een bezoek meer dan waard!

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 95,- of € 105,- per kamer per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's