B&B Hof van Volmersele


Met zwembad, jacuzzi en sauna

Hof van Volmersele ligt in de witloofstreek van Kampenhout: een prachtige groene streek waar rust en natuur de boventoon voeren. De hoeve ligt op een domein van 2 hectare met privétuin en een grote weide met schapen, zwanen en eenden. In de lente word je er verrast door de mooie bloesems in de appelboomgaard. Toch zijn Mechelen (10min), Brussel (20min), Antwerpen (20min) en Brussels’ Airport (10min) ook super dichtbij.

Je overnacht in één van de vijf luxueuze kamers die elk vernoemd zijn naar een wijnstreek in Zuid-Afrika. Alle kamers hebben een kingsizebed (1,80m op 2m10), gratis wifi, airco, flatscreen-tv, badkamer met ruime douche, minibar, koffie- theemachine, haardroger en Rituals toiletartikelen. Ook kamerjassen en badslippers zijn in alle kamers voorzien. Je waardevolle spullen kunnen opgeborgen worden in de safe op de kamer.

‘s Morgens word je een uitgebreid ontbijt geserveerd in een prachtige oude ruimte in de sfeer van een echt wijnhuis. Tijdens je verblijf kun je bovendien ontspannen in de spa of tot rust te komen in de prachtige tuin met zwembad.

Type

B&B

Max. capaciteit 10
B&B Hof van Volmersele Kampenhout, Vlaams Brabant

De natuur in de witloofstreek van Kampenhout is prachtig en nodigt tot wandel- en fietstochten. Dat maakt deze plek een walhalla voor rustzoekers en natuurminnaars. Als je dan bedenkt dat ook steden als Mechelen, Brussel en Antwerpen binnen een half uur te bereiken zijn, heb je je ideale adres gevonden.

 

Historie

Hof van Volmersele zetelt in een stijlvol gerenoveerde abdijhoeve uit 1730. De kloosterhoeve werd vijf jaar lang verbouwd voordat dit pareltje een feit was en jij er kunt gaan genieten in een oase van rust.

B&B Hof van Volmersele Annick en Peter
Sint-Servaesstraat 97
1910 Kampenhout
Vlaams Brabant
België
+32 16 659076
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Hof van Volmersele

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 165,- per kamer per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt en gebruik zwembad, jacuzzi en sauna (seizoensgebonden - gesloten tijdens de winter)

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's