Amma Erna B&B


Brunchen is hier een feest!

Amma Erna – op een boogscheut van de kust - is gevestigd in een herenhuis en telt slechts twee B&B kamers. Maar die mogen er dan ook zijn.  De sfeer is er sereen en rustgevend. Met veel wittinten in een zee van ruimte. De kamers hebben allebei hun eigen badkamer met douche en toilet en zijn uitgerust met tv, een kluisje en koffie en theezetfaciliteiten. De futonbedden garanderen een goede nachtrust. Elke kamer is uitgerust tot vier personen.

Eten speelt een belangrijke rol in dit huis en daarom heeft de open keuken een centrale plek. De dag wordt om 9.30 uur gestart met een brunch geserveerd met producten uit eigen tuin of van lokale bio boeren. Om het grote genieten compleet te maken is er een gemeenschappelijke lounge, een tuin en terras en een Dutchtub. Voor de heetste dagen van het jaar is er een airconditioning.

De B&B is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Type

B&B

Max. capaciteit 8
Amma Erna B&B Nieuwkapelle (Diksmuide), West-Vlaanderen

Nieuwkapelle is een deelgemeente van Diksmuide en ligt op een boogscheut van de Belgische kust, midden in de Westhoek. De B&B staat in een rustige straat op slechts 10 minuten van de grote markt. Rust en natuur zijn in de omgeving volop aanwezig en fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Wie op zoek is naar de perfecte uitvalsbasis om het oorlogsverleden te doorgronden is met Diksmuide om de hoek en Ieper en Poperinge vlakbij, aan het goede adres. Shoppen en cultuur snuiven kan in Nieuwpoort, Veurne, Rijsel, Kortrijk en Oostende.

Historie

De gebouwen van de toenmalige brouwerij van Matsaert en het bijbehorende woonhuis zijn één van de weinige vooroorlogse entiteiten van Diksmuide. De huidige eigenaren waren als kind al verzot op dit prachtige herenhuis. Toen zij de vraag kregen om eens na te denken over een nieuwe bestemming voor de brouwerij, hoefden zij zich dan ook geen moment te bedenken. Onder hun regie kreeg het geheel een grondige renovatie en werd ook de tuin onderhanden genomen. Het resultaat mag er meer dan zijn. Wie hier te gast is zal niets tekortkomen.

Amma Erna B&B Ann Viaene
Nieuwkapellestraat 8
8600 Nieuwkapelle (Diksmuide)
West-Vlaanderen
België
+32 58 594840 of +32 476903991
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Amma Erna B&B

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 150,- per nacht voor 2 personen, inclusief brunch.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's