Boek mij!

Parc Beau Sejour


Omgeven door een park en vlak bij zee

Op zo’n 400 kilometer rijden van de Nederlandse grens ligt, in het hart van Normandië en vlakbij het pittoreske havenstadje Dieppe, het luxe kleinschalige appartementenhotel ‘Parc Beausejour’. Het complex is van dezelfde Nederlandse eigenaar als Auberge du Vieux Puits en het bijbehorende gerenommeerde restaurant Puys.

Het park waar het hier om te doen is, meet maar liefst 7000 vierkante meter en ligt vlak bij het strand met haar prachtige krijtrotsen en opaalkleurige zee. De appartementen – twee voor vier personen en vier voor z’n tweetjes – zijn gesitueerd rond het zwembad en van alle mogelijk modern comfort voorzien. Zo heeft elk appartement comfortabele box springs, een zit- en eethoek, keuken en badkamer en een privé terras.  

In de grote witte villa die het hart van het complex vormt, vind je een bakkerswinkel met allerlei regionale producten voor een onovertroffen ontbijt, een Salon de Thé waar je terecht kunt voor een kopje koffie of thee of goed glas wijn en een kunstgalerie die is gevestigd in wat ooit de kapel was.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 16
Parc Beau Sejour Dieppe, Normandië

De groene heuvels, de charmante dorpjes, historische steden, het heerlijke eten, de weilanden met heggen vol mussen en appelbomen maken van Normandië een geliefde bestemming voor jong en oud. Parc Beausejour ligt aan zee, in het dorpje Puys, vlak bij het pittoreske havenstadje Dieppe in Normandië. Het is een prachtige vakantiebestemming voor een lang weekend of een rustige vakantie binnen of buiten het hoogseizoen. Vanuit je verblijf kun je het pure en stoere Normandië prima verkennen waarbij je een schat aan cultuur en natuur mag verwachten.

Historie

Deze historische plek werd volledig en grondig verbouwd. De villa die het hart van het complex vormt, biedt nu onderdak aan een bakkerswinkel, salon de thé en galerie en daarnaast zijn er twee appartementengebouwen.

Parc Beau Sejour Amir van Rooijen
7 Rue Mathias Duval
76370 Dieppe
Normandië
Frankrijk
+33 23 5844735
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Parc Beau Sejour

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 114,- per nacht voor 2 personen en € 209,- per nacht voor 4 personen, exclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Boek mij!