Hof van Dorth


A sea of flowers

If you like rural you will never want to leave here. B&B Hof van Dorth is located in the Kring van Dorth, between Harfsen and Laren in Gelderland, with an abundance of nature.

There is one apartment, new and fresh, located in the architecturally designed outbuilding, fully equipped and spaciously furnished for the two of you. Privacy is guaranteed and there is a real chance that you will see a hare or deer pass by at dawn.

The B&B is equipped with air conditioning, heating and fresh air circulation, making it comfortable every season. The bathroom is modern and complete with rain and hand shower, toilet and sink. In the kitchen you will find coffee and tea facilities, an induction plate and a silent refrigerator.

The sleeping area with luxurious large box spring is on the 1st floor and you also have your own entrance with parking space. There is a terrace and various seating areas in the garden, which is one big sea of flowers in the summer months.

The sheep graze in the meadow, the eggs come from their own chickens and the jam is made from the strawberries and red berries from the vegetable garden.

Your breakfast will be delivered in the morning.

Type

B&B, Villa

Max. capacity 2
Hof van Dorth Kring van Dorth, Gelderland
History

The name Hof van Dorth refers to the farm that once stood on this site and was known for its flower garden. The outbuilding in which you will stay was built under architecture and has a full glass front that provides you with a beautiful view of the characteristic landscape around.

Hof van Dorth Christine Meijer
Wikkemaatsweg 4
7216 PH Kring van Dorth
Gelderland
Netherlands
+31 6 52373913
Go to the website

Calculate your route

Show route Close route
Reviews of Hof van Dorth
We komen zeker terug! (5/5) Geplaatst op 2024-02-13

Prachtige B&B in een hele mooie omgeving met een mooi uitzicht op de weilanden en de reeën. Ontbijt was helemaal super, iedere dag wat anders. Christine is erg aardig en altijd bereid om te helpen. Wij komen zeker terug.

Prachtige B&B (5/5) Geplaatst op 2024-02-12

Een prachtige B&B in een rustige omgeving, met een heel mooi uitzicht op de hertjes. Ontbijt was geweldig, je komt hier niks tekort. Christine is heel aardig en behulpzaam, wij komen zeker nog eens terug.

Om te onthouden! (5/5) Geplaatst op 2023-12-14

Schitterende locatie, wat een rust. Luxe & comfort. Fijn contact en prima ontbijt. Om te onthouden!

Heerlijke dagen. (5/5) Geplaatst op 2023-12-05

Christine, wij hebben een paar heerlijke dagen gehad. Prachtig en comfortabel appartement. Super ontbijt en lieve gastvrouw. Wij komen zeker terug.

Fantastisch! (5/5) Geplaatst op 2023-10-19

We hebben 3 nachten overnacht in deze B&B. In één woord: fantastisch. Wat een prachtige mooie en bijzondere accommodatie in een heerlijke rustige omgeving. Het uitzicht vanuit de B&B (en zelfs vanuit bed) is overweldigend. Het ontbijt was iedere morgen weer heerlijk en gastvrouw Christine denkt in alles mee. Wij gaan hier zeker terugkomen!!!

Heerlijke uitvalsbasis. (5/5) Geplaatst op 2023-10-09

Het is meer een klein huisje dan een b&b. Alles is nog heel nieuw en comfortabel! Goed bed, lekkere douche, vrij uitzicht, uitgebreid ontbijt en heerlijk terras. Christine is zeer toegankelijk en gastvrij. Dicht bij de leuke stadjes Deventer en Zutphen en mooie natuur om te wandelen! Echt een heerlijke uitvalsbasis voor een ontspannen weekend weg!

Oog in oog met een ree! (5/5) Geplaatst op 2023-09-22

Ons tweedaags verblijf in de B&B Hof van Dorth was heerlijk. De Achterhoek heeft ons enorm verrast. Zo stond ik plotseling oog in oog met een prachtige ree. Een leuke ervaring. De B&B zelf is zeer fraai en sfeervol ingericht en van leuke technische snufjes voorzien. Vanuit het heerlijke bed kijk je uit over de velden. En eenmaal wakker is daar Christine met een lekker uitgebreid ontbijt. Al met al super genoten en weer even lekker uitgerust. Bedankt voor de gastvrijheid Christine!

Alles klopte! (5/5) Geplaatst op 2023-09-03

Alles klopte: het prachtige appartement, het heerlijke ontbijt en de perfecte gastvrouw! Dus wil je er een paar dagen écht uit zijn en ben je op zoek naar een prachtige locatie in een meer dan smaakvol ingericht appartement, kom dan vooral naar het Hof van Dorth waar Christine goed voor je zorgt en tegelijkertijd je privacy respecteert.

Uitzicht is het toppunt! (5/5) Geplaatst op 2023-08-25

Een geweldige B&B met een fijne gastvrije gastvrouw. Een heerlijk goed verzorgd ontbijt. Het toppunt is het mooie uitzicht vanuit de B&B. Vanuit bed kan je de lamellen elektrisch openen zodat je 's ochtends vanuit je bed de hazen en konijnen kunt spotten. Kortom een heel fijn plekje in een mooie B&B.

Uitzicht, rust en stilte. (5/5) Geplaatst op 2023-08-01

We werden gastvrij ontvangen door Christine. We waren te vroeg maar dat maakte niets uit alles zag er keurig uit! De plek is bijzonder vanwege het uitzicht, rust en de stilte. Het ontbijt was elke morgen goed verzorgd en heerlijk. Het verblijf was comfortabel en ingericht met leuke accenten. Wij hebben genoten van de prachtige omgeving mooie fietspaden en verrassende doorkijkjes. Christine was behulpzaam en vriendelijk. Onze fietsen werden binnen en buiten gezet: Wat een service.

Top! Alles mooi! (5/5) Geplaatst op 2023-07-17

Een mooie B&B, netjes, mooie omgeving, mooi uitzicht, lekker ontbijt, goede service, aardige verhuurders. Met andere woorden het was top. Vanuit je bed naar het onweer kijken 's avonds was ook een mooie ervaring.

Stijlvol, weids uitzicht. (5/5) Geplaatst op 2023-07-07

Prachtig verblijf, stijlvol ingericht, ruimtelijk met heerlijk bed en douche. Vanuit het bed op de vide (met airco!) een prachtig weids uitzicht waar wij hazen hebben zien lopen. Het heerlijke ontbijt maakt het geheel compleet. Deventer in de buurt is erg leuk om te bezoeken.

Rust, sfeervol en luxe. (5/5) Geplaatst op 2023-06-12

Heerlijk appartement op een wel hele rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen. Na een dagje uit met fiets of auto lekker in de tuin zitten en ontspannen een boek lezen en ondertussen genieten van het landschap. Het hele appartement is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien, inclusief een airco. Het is het enige appartement, dus geen naaste buren. De zeer gastvrije eigenaresse zorgt voor een verrassend ontbijt.

Geweldig! (5/5) Geplaatst op 2023-05-30

En telkens weer denken we na een BenB-vakantie.. beter kan niet! Maar toen kwamen we hier.... In één woord: GEWELDIG!

Heerlijk ontbijt, luxe accommodatie (5/5) Geplaatst op 2023-05-26

Christine is een geweldige gastvrouw, die alles doet om het de gasten naar de zin te maken. We hebben genoten van het heerlijke ontbijt, de mooie omgeving en de luxe accommodatie!

Gastvrijheid en natuurschoon komen samen in deze B&B (5/5) Geplaatst op 2023-05-07

Een heel landelijke en rustige B&B. Prima uitgangspunt van fiets- en wandelroutes. Hartelijk ontvangst door wat bleek een prima gastvrouw de gehele midweek. Elke dag een heerlijk ontbijt, fantastisch ruim uitzicht, reeën te zien vrijwel elke dag. De omgeving is schitterend en op mijn verjaardag een verrassend verjaardags ontbijt. Wat wil een mens nog meer. Dit is zeker een blijvertje voor ons, dus een aanrader ;)

Prachtige B&B en top service (5/5) Geplaatst op 2023-05-01

Heel gastvrij Top service Heerlijk ontbijt Prachtig bed Heel mooi uitzicht Prachtige natuur Heel relaxt en rustig Oog voor detail van de eigenaren

Voortreffelijk (5/5) Geplaatst op 2023-04-25

Een fantastisch avontuur, deze B&B. Zelfs vooraf al service b.v. de vraag naar de gewenste temperatuur in de B&B. De ontvangst was hartelijk en informatief. Ligging en uitzicht is onvoorstelbaar mooi. Vanuit het heerlijke bed kun je morgens de zon zien opkomen en dan de reeën spotten. Het ontbijt heeft zeer veel keus en speciale wensen worden met een glimlach uitgevoerd. De voorzieningen zoals badkamer, terras, alles perfect voor elkaar. Wij komen zeker (voor een langere periode) terug.

Schrijf zelf uw beoordeling

Amount of stars
Rates

  • From € 120,- to € 150,- per night for 2 persons, including breakfast.

Characteristics

Specialties

Location

Facilities

Themes