Stuur een reserveringsverzoek

De Oude Pastorie


In the former vestry

Above the Parsonage are three modest guest rooms, one bathroom and a lounge. Breakfast is served in the kitchen or on the terrace in the garden.

In the former vestry is a bright and sunny apartment for 2 persons with a bedroom, bathroom, kitchen and living room. The apartment overlooks the church and fields, and the garden with private terrace. Breakfast on request.

Type

B&B, Villa

Max. capacity 8
De Oude Pastorie Garnwerd, Groningen

Garnwerd is an ideal base for walking, canoeing and cycling through the vast countryside with many authentic villages. Surrounding the house is a large garden.

History

This restored parsonage was built in 1884 and is located near a 12th century church. In the garden is the former vestry from 1912.

De Oude Pastorie Mevrouw Emmeke Schurink-Plas
Burg. Brouwersstraat 4
9893 PG Garnwerd
Groningen
Netherlands
+31 594 621400
Go to the website

Calculate your route

Show route Close route
Reviews of De Oude Pastorie
OASE VAN RUST EN GASTVRIJHEID (5/5) Geplaatst op 2019-06-01

Eenvoudige kamer, met alleen het geluid van vogels en het luiden van de torenklok. Perfecte en vriendelijke. Ontbijt is overweldigend van huisgemaakte produkten. Zeer vriendelijke beheerster, mevrouw Emmeke!!! http://lukebarkhuis.com/2019/05/25/0666/

Dhr. (5/5) Geplaatst op 2018-08-14

Na al zoveel lovende woorden over de oude pastorie, willen wij niet achterblijven. Warm welkom, lieve B&B houders, no nonsens dus niet zoals op tv. Nostalgisch gezellig en alles wat je nodig bent. Hartelijk dank voor een zeer aangenaam verblijf.

Gastvrij in Groningen (5/5) Geplaatst op 2017-10-23

Hartelijk dank voor de gastvrijheid, de rust en prachtige omgeving. Niet allen voor Pieterpad-lopers, maar ook voor liefhebbers van het Wad !

Review about De Oude Pastorie (4/5) Geplaatst op 2016-03-22

Een bijzonder gastvrije ontvangst en een fantastisch ontbijt. We kregen zelfs een lunchpakket mee.

Review about De Oude Pastorie (5/5) Geplaatst op 2016-01-11

Waar kun je nou ontbijten bij kaarslicht?! Een grandioos ontbijt ook nog? Het overkwam ons in dit mooie huis, (in januari, ook al was het al licht buiten), na onze overnachting op de bovenverdieping. Daar hadden we een ruime slaapkamer, een ruime zitkamer met authentiek interieur en toch voorzien van moderne gemakken (Wifi) , en ook nog een ruime badkamer tot onze beschikking. Sympathieke gastvrouw en -heer. Discreet. Warm. Niet aarzelen, reserveren!

Review about De Oude Pastorie (5/5) Geplaatst op 2015-05-08

Een prachtige plek, zeer hartelijke gastvrouw en heer, uitstekende service....een aanrader. Het dorpje klan zo in het openluchtmuseum, prachtig

Review about De Oude Pastorie (5/5) Geplaatst op 2015-04-08

Een prachtige plek in een verstild landschap met een echtpaar dat het je graag naar de zin maakt. Het ontbijt is heel goed en het geheel is bijzonder sfeervol! Komen we graag nog een keer.

Review about De Oude Pastorie (5/5) Geplaatst op 2013-01-28

Wat een enorme gastvrijheid en een prettige ontvangst! Nette kamers en huiselijk verblijf. Accommodatie ligt prima op de route voor Pieterpadlopers. Het ontbijt was heel goed verzorgd met zelfs eigengemaakte appelsap van de boomgaard.

Review about De Oude Pastorie (4/5) Geplaatst op 2012-10-03

Uitstekend verzorgd. Gezellig en gastvrij verblijf

Schrijf zelf uw beoordeling

Amount of stars
Rates

  • From € 35,- per person, breakfast included.

Characteristics

Specialties

Location

Facilities

Themes

Stuur een reserveringsverzoek