Stuur een reserveringsverzoek

Hippocampus


Op niveau eten en slapen onder één dak

Omdat er slechts acht kamers zijn, zal de clientèle van Hippocampus een enorme privacy ervaren in dit grote huis. De kamers zijn allemaal ruim en ingericht met Art Déco meubilair. Alle kamers hebben een privé-badkamer met douche en/of bad en internetaansluiting.

Een stevig ontbijt met vers fruitsap, warme croissants, franse brioches en verschillende kazen, wordt geserveerd in een kamer op de eerste verdieping met uitzicht op de parkachtige tuin.

Het gerenommeerde restaurant Hippocampus is onder meer aangesloten bij het prestigieuze Jeunes Restaurateurs d’Europe èn Meesterkoks van België. Daardoor mag gastheer en chef Francis Scheyvaerts zich tot de top van de Europese gastronomie rekenen. Voor zijn gerechten gebruikt hij een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de eigen regio. Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard de gasten welkom. Op mooie zomerdagen wordt er gedekt op het terras met uitzicht op de prachtige vijver met waterlelies.

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 16
Hippocampus Mol-Wezel, Antwerpen

Hippocampus ligt in het hart van de Kempen. De omgeving is een oase van rust en groen en wandel- en fietspaden zijn er te over. Golfers kunnen kiezen uit twee nabijgelegen golfterreinen, de 'Kempense' en de 'Postelse'. Ook de 'Norbertijnse abdij' in bosrijk Postel is een bezoekje meer dan waard.

Historie

De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. In 1992 kreeg het buiten de bestemming van restaurant/hotel. Bij de renovatie werd erop gelet dat de authentieke sfeer behouden bleef.

Hippocampus Francis Scheyvaerts
Sint Jozefslaan 79
2400 Mol-Wezel
Antwerpen
België
+32 14 81 08 08
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Hippocampus

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 138,- tot € 148,- per nacht voor een tweepersoonskamer met ontbijt.
  • € 110,- tot € 120,- per nacht voor een éénpersoonskamer met ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek