Erfgoed Logies - Historische Bed and Breakfasts

B&B Landgoed Driebelterveld is door de hoge mate van privacy en de ruimte op het terrein vooralsnog open.

"Hoe mooi zou het zijn als de mens zich realiseert hoe belangrijk aandacht voor elkaar is, contact met elkaar, zorg voor elkaar. Er mag rust, ruimte en stilte zijn."

Gepubliceerd op: 30/03/2020

Welke invloed heeft corona op de praktijk van alledag in onze Erfgoedhuizen?

'Sinds vorige week kwamen er geen nieuwe boekingen. Wel annuleringen trouwens.'

Gepubliceerd op: 23/03/2020

Waar kun jij terecht?

Dit is voor de meeste mensen geen issue. Maar als het dat wel is, is het ook echt wel een ding. Want waar kun je terecht als je minder mobiel of rolstoelgebonden bent en waar kun je beter wegblijven? Je kunt alle geschikte erfgoedhuizen selecteren onder het kopje faciliteiten op de homepage. Wij noemen er alvast een paar om in de stemming te komen.

Gepubliceerd op: 03/03/2020

Daar bij de molen

Dit is nou met recht koren op de molen voor wie op zoek is naar een unieke, bijzondere overnachting; overnachten in een molen! Altijd boordevol historie, altijd met water in de buurt en altijd met een origineel verhaal over hoe het leven vroeger was. Wij hebben luxe B&B’s in oude molens, unieke vakantie-appartementen en heerlijke vakantiehuizen.

Gepubliceerd op: 16/02/2020

Acht nieuwe, unieke, speciale, prachtige erfgoedhuizen

Wij zijn het jaar goed begonnen! Met acht prachtige, unieke, speciale, nieuwe erfgoedhuizen waaruit het onmogelijk kiezen is!

Gepubliceerd op: 03/02/2020

De fijnste liefdesnestjes

Een paar dagen met z’n tweetjes? Om samen onder te duiken en door niets en niemand gestoord te worden? Daar weten wij bij Erfgoed Logies wel raad mee. Onze liefdesnestjes zijn er in allerlei soorten en maten namelijk en ook voor of na Valentijnsdag absoluut to die for.