't Meesterhof


Authentiek gerenoveerde hoeve op een idyllische plek

Een authentiek gerenoveerde hoeve op een idyllische plek waar het goed verblijven en eindeloos genieten is? Dan ben je bij ’t Meesterhof – met vier sterren bekroond! – aan het goede adres.  

Bij aankomst wacht een flesje Cava of koud pilsje. Daarna word je begeleid naar je kamer. Er zijn er vijf. Drie op de begane grond en twee op de verdieping en zonder uitzondering voorzien van alle luxe en comfort en inclusief ontbijt. Drie kamers hebben hun eigen terras en de familiekamer op de verdieping biedt riant ruimte aan vier personen. Het slaapcomfort is hier op en top en de badkamers uitgerust met wastafel, inloopregendouche, haardroger, make-upspiegel, badproducten, handdoeken en badslippers. Voor koude dagen is er de vloerverwarming en als de temperatuur oploopt brengt de airco verkoeling. Babybedjes zijn voorradig.

Je start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet met verse streekproducten en een adembenemend uitzicht op de verschillende terrassen, de tuin en boomgaard en de weide. Ook is er een heerlijke ontspanningsruimte met bibliotheek en tv en een goed gevulde honesty bar (koffie en thee zijn van het huis). In de tuin is er voor kinderen volop gelegenheid om te ravotten, voetballen, schommelen en op de trampoline te springen – bij slecht weer is de speelruimte binnen daarvoor geëquipeerd! - terwijl de ruime terrassen volop rust bieden om neer te strijken met een boek en drankje.

Type

B&B

Max. capaciteit 12
't Meesterhof Deinze, Oost Vlaanderen

De Leiestreek is met rivieren, kanalen en oude Leiearmen de ideale bestemming om te genieten op en langs het water. Zo kan er boottocht worden gemaakt en horen ook watersporten als kajak, rafting en windsurfen tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen ook wandelaars en fietsers hier hun hart ophalen. In de stad Deinze en de omgeving valt ook van alles te beleven en bezichtigen - kastelen, musea en kerken, pittoreske dorpskernen, moderne architectuur, jeneverstokerijen, tal van winkels en restaurants, je vindt het hier allemaal.

Historie

De vroegste dateringen van deze hoeve gaan terug tot in 1771. Vanaf 1875 was zij in het bezit van de familie Eduard De Meester en dat zou generatieslang zo blijven. Daarom kreeg de hoeve in de volksmond de naam ’t Meesterhof. Bijna honderd jaar later, in 2013 werden Ingrid en KimJan de trotse eigenaren van de hoeve. Samen met hun kinderen en tal van aannemers realiseerden ze een hedendaags gebouw met respect voor de eigenheid en uitstraling van de vroegere, degelijke hoeve. Geen landbouwfunctie meer, maar nu een viersterren bed and breakfast waar het goed toeven is.

't Meesterhof KimJan Logie en Ingrid Malysse
Bredestraat 120
9800 Deinze
Oost Vlaanderen
België
+32 473 293036
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van 't Meesterhof

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 120,- tot € 175,- per kamer per nacht op basis van 2 personen, inclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's