Blue House on the Water


State of the art vakantiehuis aan het kanaal

Aan het kanaal Kortrijk-Bossuyt en op een steenworp afstand van het centrum van Kortrijk, vind je deze state of the art holiday cottage voor z’n zessen. De woning is wonderschoon gerestaureerd en kreeg een keuken die menig professionele keuken het nakijken geeft – want uitgerust met een stoomoven, oven, magnetron, espressomachine, ijskast, diepvries, ijsblokjesmachine, vaatwasser, keukengerei, waterkoker en toaster.

Televisiekijken doe je in de speciaal daartoe ingerichtte kamer, mocht je willen werken dan is daar ook een aparte ruimte voor en voor mooie dagen is er het heerlijke terras op de eerste verdieping.

Daarnaast zijn er drie slaapkamers - één met dubbel bed en twee met twee enkele bedden – en twee heerlijke badkamers met inloopdouche en wastafel.

Voor een gratis parkeerplaats is bovendien gezorgd.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 6
Blue House on the Water Kortrijk, West-Vlaanderen

Het centrum van Kortrijk telt verschillende beschermde monumenten en gebouwen, waarvan er twee, het Belfort en het Begijnhof, Unesco Werelderfgoed zijn. Naast het historische erfgoed zijn er ook opmerkelijke voorbeelden van moderne architectuur, diverse musea, brouwerijen, winkels, restaurants en kroegjes en terrasjes. In de natuur van de Leiestreek, waarin Kortrijk ligt, kunnen fietsers en wandelaars hun hart ophalen. Gent, Brugge en Ieper zijn bovendien vlot bereikbaar.

Historie

The Blue House, een historisch pand uit 1863, werd prachtig gerestaureerd tot vakantiewoning. Bij die restauratie bleef het oorspronkelijke karakter intact terwijl alle mogelijk modern comfort werd gerealiseerd.

Blue House on the Water Philippe Callu en Christiane Deryckere
Groeningekaai 17 A
8500 Kortrijk
West-Vlaanderen
België
+32 56715662 of +32 475443216
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Blue House on the Water

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 295,- per nacht.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's