‘t Motjeshof B&B


Heel veel rust en heel veel privacy

Je houdt van rust en natuur en geniet graag je vrijheid? Dan heten we je van harte welkom bij ’t Motjeshof.

De vijf identieke kamers werden gebouwd in wat ooit de oude schuur was. Elke kamer is voor twee personen, sfeervol, modern, voorzien van allerlei hedendaagse luxe en heeft zijn eigen terras. Je treft er een dubbel bed of twee eenpersoonsbedden, een praktische zithoek en een moderne badkamer. Opbergruimte is er plenty en een kluis en koelkast en koffie en theezetfaciliteiten zijn eveneens standaard.

De kamers komen uit op de gemeenschappelijke (ontbijt)zaal en kijken uit over de typische Egemse velden. Sommige ramen kijken uit over exact hetzelfde stukje groen als honderd jaar terug. Het ontbijt bestaat uit diverse streekproducten en (h)eerlijke lekkernijen en alsof dat nog niet genoeg is kun je ook nog eens genieten van de sauna en jacuzzi.

Om iedereen zijn rust en privacy te gunnen, is de B&B niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Type

B&B

Max. capaciteit 10
‘t Motjeshof B&B Pittem (Egem), West-Vlaanderen

’t Motjeshof ligt in het zuiden van het Brugse Ommeland waar het eindeloos wandelen en fietsen is. De driehoek Brugge-Gent-Kortrijk levert meer dan voldoende cultuur en stads vertier op en de kust met zijn duinen en stranden is hier nooit ver weg. Het Mandeldal, de Leie en de Brugse Polders zijn vlot bereikbaar. Pittem, Tielt en Wingene zijn de dichtstbijzijnde steden en gemeenten. Ook een dagje shoppen in Kortrijk, Brugge of Roeselare is een mogelijkheid en wie van geschiedenis houdt, zal ongetwijfeld In Flanders Fields en de streek rond Ieper weten te waarderen.

 

Historie

Waar ooit het vee stond en de landbouwmachines werden gestald, zijn nu vijf moderne B&B kamers. Om dat mogelijk te maken werd er zeer ingrijpend gerenoveerd en gerestaureerd.

‘t Motjeshof B&B Ringo en Sarah
Wingensesteenweg 3
8740 Pittem (Egem)
West-Vlaanderen
België
+32 472 080192
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van ‘t Motjeshof B&B

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 130,- per kamer per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt LS
  • Vanaf € 140,- per kamer per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt HS
  • From € 100 per kamer per nacht voor 2 personen exclusief ontbijt 

Arrangementen

Zen arrangement 't Motje

Bij het boeken van dit arrangement kan je genieten van onze verwenhut 't Motje. In onze verwenhut 't Motje kan je een sauna, jacuzzi en zitruimte vinden. Koffie, thee & versnaperingen beschikbaar. Badjassen en handdoeken beschikbaar. Geniet daarna van heerlijk overnachten in één van onze luxeuze duplex kamers en nadien van een welverdiend streekontbijt. Prijs vanaf 185€/nacht. 

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's