B&B Leonie en Leon


Daar waar dromen werkelijkheid werden

Na vijftien jaar hun eigen restaurant te hebben gehad werd het tijd om de bakens te verzetten en de accu op te laden. Terwijl ze zich met hun gezin tegoed deden aan de zon in warmere oorden, werden de plannen voor hun ultieme droomproject gesmeed. Die werden werkelijkheid in Alveringem, een Vlaams dorpje aan de grens met Frankrijk, midden op het platteland tussen Veurne en Poperinge en in een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Na twee jaar bouwen en verbouwen opende hun B&B haar deuren met vijf heerlijke kamers die samen twaalf gasten kunnen herbergen.

De luxe tweepersoonskamers hebben ieder hun eigen karakter, comfortabele `Revor` bedden en een moderne en sfeervolle badkamer. De suite bestaat uit twee aparte ruimtes en een badkamer, waardoor vier personen elkaar hier niet in de weg zullen lopen en dit een ideale kamer voor gezinnen is.

Om het grote genieten compleet te maken is er voor elke kamer een plekje onder de luifel gereserveerd, waar je heerlijk kunt genieten van een aperitiefje met een bordje tapa's.

Ontbijt en diner – de gastheer, een gastronomische chef, kookt ’s avonds met liefde en plezier een maaltijd voor je – worden geserveerd in restaurant Leon.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog eens het wellnesshuisje met jacuzzi en sauna en een grote tuin met zwemvijver voor de mooie dagen.

In de schuur met rieten dak, tot slot, kunnen groepen tot 50 personen terecht voor een feest of babyborrel, huwelijk, receptie, bedrijfsfeest, incentive, workshop, tasting, spreker of managementmeeting, waarbij de wensen van de klant centraal staan en er steeds maatwerk wordt geleverd.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 12
B&B Leonie en Leon Alveringem, West-Vlaanderen

Welbeschouwd hoef je het domein niet eens af om te genieten. Mocht je desondanks behoefte hebben aan actie, dan kan er in de omgeving volop worden gewandeld en gefietst en wachten Veurne, Poperinge en het Franse Rijssel (Lille) vlakbij.

 

Historie

Na twee jaar bouwen en verbouwen opende deze eeuwenoude hoeve van weleer haar deuren voor gasten. Die wacht het spreekwoordelijke warme bad.

 

B&B Leonie en Leon Stefaan en Petra
Beverenstraat 70
8691 Alveringem
West-Vlaanderen
België
+32 484 533948
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Leonie en Leon

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Alle prijzen en beschikbaarheden zijn te raadplegen via onze website https://leon-leonie.be/Bed-Breakfast-Leonie/

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's