Boutique B&B Droomkerke


Een droom van een B&B

Boutique B&B Droomkerke ligt heerlijk landelijk en wordt door natuur omgeven. Bij een verblijf in één van de zes charme- en luxe kamers zijn rust en stilte dan ook inbegrepen.

Alle kamers zijn huiselijk van sfeer en uitgerust met kingsize boxsprings, gratis wifi, digitale tv, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Twee badkamers beschikken over douche en toilet, de andere badkamers hebben ook een heerlijk bad. De master suite heeft bovendien een extra zithoek, hemelbed en badkamer met bubbelbad én douche.

Het ontbijtbuffet met ovenverse broodjes en streekproducten, huisgemaakte confituren en nog veel meer lekkers staat in de ochtend voor je gereed in de ontbijtkamer. Een ontbijt met bubbels hoort ook tot de mogelijkheden.

’s Avonds kun je een drankje nuttigen in de zithoek met bar en open haard – er is een ruim assortiment aan dranken vinden.

Voor mooie dagen wachten het zonneterras en de boomgaard, voor de liefhebbers is er petanquebaan en om het grote genieten compleet te maken is er private wellness ruimte met sauna én jacuzzi.

De B&B is 'Adults Only', tenzij alle kamers door één familie geboekt worden en de B&B als vakantiehuis wordt geboekt - wat dus ook tot de mogelijkheden hoort.

Type

B&B

Max. capaciteit 15
Boutique B&B Droomkerke Ruiselede (Doomkerke), West-Vlaanderen

‘Droomkerke’ ligt in het Brugse Ommeland, wordt omringd door beschermde natuurgebieden en bossen en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Het dorpje ‘Doomkerke’ heeft een prachtig beschermd neogotisch kerkje. Voor de liefhebbers van kunst, cultuur en mode wacht Brugge op 20 km, Gent op 30 km, Roeselare op 30 km, Oostende op 35 km en Kortrijk op 40 km. In de buurt zijn verschillende restaurantjes die een bezoekje meer dan waard zijn. Royal Latem Golf Club in Sint-Martens-Latem en Waregem Golf zijn eveneens vlot bereikbaar.

 

Historie

Deze hoeve dateert uit 1782. In de loop der jaren werd letterlijk iedere steen omgekeerd om de hoeve te maken tot wat die nu is: een feeëriek gastenverblijf om op en top te genieten.

Boutique B&B Droomkerke Guy Hoste en Dominique Vandenabeele
Smisseweg 23
8755 Ruiselede (Doomkerke)
West-Vlaanderen
België
+ 32 470319936
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Boutique B&B Droomkerke

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf 95,- per kamer per nacht op basis van 2 personen, inclusief ontbijt.
  • In het weekend geldt een minimumverblijf van 2 nachten.
  • Als vakantiehuis zonder ontbijt te huur voor € 1.119,- voor 2 nachten tot € 2.939,- voor een week.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's