De Sint-Antoniushoeve


Bekroond met 5 sterren comfortclassificatie

Deze authentieke schuur werd wonderschoon omgebouwd tot een complete, luxe en sfeervolle vakantiewoning die perfect opgesplitst kan worden in twee aparte units. Daardoor kan een gezelschap van zes tot acht gasten hier riant terecht, terwijl er net zo makkelijk plek is voor maximaal zestien gasten.

De noeste arbeid en de investeringen van de eigenaren werden beloond met een 5 sterren comfortclassificatie en dat is niet voor niets! Want stel je even voor: de acht slaapkamers hebben allemaal airco en tv - het linnengoed is vanzelfsprekend inbegrepen - en de acht badkamers zijn uitgerust met douche, toilet en wastafel. De twee keukens – voor elke unit één - zijn uitgerust met al het nodige comfort (keramische kookplaat, koelkast, diepvries, vaatwasser, magnetron), de twee woonkamers met een huiselijke zithoek en TV en de twee terrassen, compleet met meubilair en barbecue, zien uit over de Zonnebeekse velden.

Ook voor mindervaliden is deze vakantiewoning in de Westhoek een ideaal rustpunt. Het gelijkvloers is volledig rolstoeltoegankelijk en er is een slaapkamer met een draaicirkel van 1,5 meter.

Ter plekke zijn veertien scooters te huur om de omgeving mee te verkennen.

Type

Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 16
De Sint-Antoniushoeve Zonnebeke, West-Vlaanderen

In de Westhoek hoef je je geen seconde te vervelen en vanuit de Sint-Antoniushoeve heb je alle mogelijkheden om de streek te ontdekken en memorabele momenten te beleven. Glooiende landschappen om door te wandelen of te fietsen, die zijn er in overvloed. Wie ter plekke een scooter huurt kan rekenen op een op maat uitstippelde route van de gastvrouw. Zonnebeke met zijn kasteelpark, Memorial Museum Passchendaele, Tyne Cot Cemetery en Bellewaerde park en aquapark zijn op wandelafstand van de Sint-Antoniushoeve. Binnen een straal van maximum 50km tref je verschillende historische steden waaronder Ieper, Roeselare, Brugge, Kortrijk, Diksmuide, Poperinge en het Franse Rijsel (Lille) waar shops en horecagelegenheden overvloedig aanwezig zijn en waar je een snufje cultuur kan meepikken

Historie

Over geschiedenis gesproken… In WOI bewaarden de Britten hun artillerie in de schuur van deze historische hoeve en doopten hem om de een of andere wonderbaarlijke reden Tokyo Farm. Na de oorlog werd de schuur afgebroken en daarna weer opnieuw opgebouwd en als varkensstal in gebruik genomen. Toen Mieke en Yves de Sint-Antoniushoeve ontdekten, stond het bijgebouw al 20 jaar leeg. Desondanks was het liefde op het eerste gezicht en jeukten hun handen om de schuur nieuw leven in te blazen en tot idyllische vakantiewoning te transformeren. Opgetrokken in de zo typerende boerenbaksteen en met een zadeldak in pannen waardoor het genieten al kan beginnen nog voordat je ook maar een stap over de drempel hebt gezet.

De Sint-Antoniushoeve Mieke Vancoppenolle
Grote Molenstraat 10
8980 Zonnebeke
West-Vlaanderen
België
+32 498 102123
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van De Sint-Antoniushoeve

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kort weekend vanaf € 600,- voor 6 personen, € 800,- voor 8 personen, € 1.250,- voor 10 personen en € 1.850,-  voor 16 personen.
  • Week vanaf € 1.200,- voor 6 personen, € 1.500,- voor 8 personen, € 2.000,- voor 10 personen en € 3.000,-  voor 16 personen.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's