Bed & breakfast B’Guest


Be our guest in Bruges

Lekker rustig gelegen in het historisch hart van Brugge vind je bed & breakfast B’Guest. De Markt, het Belfort, het Concertgebouw, het Begijnhof, Groeninge, de belangrijkste winkelstraten, alle historische bezienswaardigheden, musea, bars, hippe cafés, de beste restaurants en andere high lights van de stad wachten er op wandelafstand. Omdat persoonlijke aandacht er hoog in het vaandel staat kun je rekenen op persoonlijk advies als je niet kunt kiezen uit het enorme aanbod.

Wat de overnachting betreft, kun je kiezen uit vier ruime en stijlvolle gastenkamers. Allemaal anders en heel eigen doch zonder uitzondering uitgerust met alle comfort, een privé badkamer met bad en/of douche, airco, tv en gratis Wifi. 

Het gezonde en gevarieerde ontbijt is pure verwennerij bij B’Guest. Op het menu staan onder meer zelfgebakken brood, koffiekoeken, huisgemaakte granola, vers fruitsap, een fris fruitslaatje en een eitje naar wens. Ook diverse streekproducten als kaas, confituur en verse yoghurt horen erbij.

Type

B&B

Max. capaciteit 8
Bed & breakfast B’Guest Brugge, West-Vlaanderen

Lekker rustig gelegen in het historisch hart van Brugge vind je bed & breakfast B’Guest. De Markt, het Belfort, het Concertgebouw, het Begijnhof, Groeninge, de belangrijkste winkelstraten, alle historische bezienswaardigheden, musea, bars, hippe cafés, de beste restaurants en andere high lights van de stad wachten er op wandelafstand.

Historie

Je overnacht in een 17de eeuws poortgebouw dat in 2020 volledig, doch met respect voor de unieke historische elementen die in het gebouw aanwezig zijn, werd gerenoveerd. B’Guest wordt ook wel ‘Oud Huis Pierre Vandamme’ genoemd - naar de Brugse burgemeester Pierre Vandamme en geestelijke vader van de Brugse Zeehaven, die hier woonde tussen 1946 en 1983.

Bed & breakfast B’Guest Caroline en Gert
Oude Zak 47
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België
+32 473 277976
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Bed & breakfast B’Guest

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 145,- per kamer per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • Kinderen onder de 10 jaar niet toegelaten, tenzij alle 4 kamers door eenzelfde gezelschapt geboekt zijn. Kinderen vanaf 10 jaar welkom in een andere kamer.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's