Hoeve Eikenbrand


Comfort, welzijn en luxe

Hoeve Eikenbrand zetelt in een zorgvuldig bewaard 18e-eeuws monument dat door de huidige eigenaren met oneindig veel liefde, geduld en vakmanschap volledig en authentiek werd gerestaureerd tot een locatie waar je heerlijk kunt genieten van een vakantie met z’n allen. Voor dat doel werd in de vrijstaande boerderij met stal en schuur een vakantiehuis gerealiseerd waar het maximaal tien personen aan niets zal ontbreken. Het huis wordt omringd door een afgesloten weide en een oude omheinde Wal. Comfort, welzijn en luxe zijn er de rode draad.

Op de begane grond tref je de open eetruimte, keuken en zithoek. Beide ruimtes zijn voorzien van een houtkachel en centrale verwarming. De tussenverdieping biedt ruimte aan de Voute; een super ruime slaapkamer met eigen badkamer. Op de bovenste verdieping wachten maar liefst drie ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer en toilet. Elke slaapkamer is uitgerust met een royaal tweepersoons box-springbed van 180/200 met hoogwaardig beddengoed en kwalitatieve handdoeken. Hoewel het huis niet is ingericht op kleine kinderen, kan er op verzoek wel een babybedje worden bijgeplaatst.

Op aanvraag staat er bij aankomst op de hoeve een kaas-, charcuterie- of tapasschotel voor je klaar.

Naast de vakantieboerderij is er ook nog de feestzaal die de perfecte setting voor allerlei evenementen tot maximaal 70 personen biedt.

Type

Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 10
Hoeve Eikenbrand Houtem - Veurne, West-Vlaanderen

Je treft dit juweeltje in de Westhoek, gelegen op een steenworp van de Schreve - de staatsgrens tussen België en Frankrijk die dwars door de Westhoek loopt en deze streek in tweeën deelt. In de omgeving kan volop worden gewandeld en gefietst. Veurne, Poperinge en het Franse Rijssel (Lille) zijn vlakbij.

Historie

Hoeve Eikenbrand zetelt in een zorgvuldig bewaard 18e-eeuws monument dat door de huidige eigenaren met oneindig veel liefde, geduld en vakmanschap volledig en authentiek werd gerestaureerd tot een locatie waar je eindeloos kunt genieten van een vakantie met z’n allen. Vanaf het moment dat je de drempel van het oude woonhuis overschrijdt, word je meegevoerd naar een andere tijd en voel je de warme omhelzing van de authentieke materialen en zorgvuldig geselecteerd meubilair. 

Hoeve Eikenbrand John Vanoverschelde
Houtemstraat 24
8630 Houtem - Veurne
West-Vlaanderen
België
+32 474 048008 of +32 497 030066
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Hoeve Eikenbrand

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

weekend : van vrijdag 17u tem Maandag 10u         = 1350 euro

midweek : van Maandag 17u tem Vrijdag 10u         = 1350 euro

volle week : van Maandag 17u tem Maandag 10u   = 2500 euro

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's