Hotel Duinhof


Zee, strand en duinen

Hotel Duinhof heeft twaalf kamers en twee junior suites. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. Het ontbijt is uitgebreid en wordt zowel op het terras als in het ontbijtrestaurant geserveerd. Voor mooie dagen is er een verwarmd zwembad en in de Schotse bar is een fijne open haard.

Hof aan de Duinen hoort bij het hotel en biedt twee familiesuites en een familie-appartement. Gasten van Hof aan de Duinen genieten van alle faciliteiten van Duinhof. Hof aan de Duinen biedt twee warme familiesuites, beide uitgerust met twee slaapkamers en een complete badkamer. Ook is er een luxueus familieappartement bestaande uit drie slaapkamers en een aparte eetkeuken. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. 

Type

B&B, Vakantiehuis, Boutique Hotel

Max. capaciteit 42
Hotel Duinhof De Haan, West-Vlaanderen

Hotel Duinhof ligt aan de rand van de duinen en wordt omringd door chique villa's. Het centrum van kustplaats De Haan is 500 meter verder. De meer dan honderd jaar oude koninklijke golfclub en het Noordzeestrand, liggen op wandelafstand. Door de prachtige oude polderdorpen in de buurt, kunnen tal van wandel- en fietstochten worden ondernomen. Brugge ligt niet meer dan 17 kilometer verderop. Koningin der badplaatsen Oostende, met haar beroemde kursaal en provinciaal museum voor moderne Kunst slechts 10 kilometer. Het mondaine Knokke-Zoute met prachtige villa’s en exclusieve boetieks 22 kilometer.

Historie

Het 18e eeuws hoevegebouw waarin Hof aan de Duinen is gesitueerd werd onlangs tot in de puntjes gerestaureerd en verbouwd tot twee familiesuites en één familieappartement. Zoals de naam al doet vermoeden ligt dit hof aan de rand van de duinen met rondom chique kustvilla's. Het centrum van kustplaats De Haan is 500 meter verder.

Hotel Duinhof Tania Menu
Leeuwerikenlaan 23
8420 De Haan
West-Vlaanderen
België
+32 59 242020
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Hotel Duinhof

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Familiesuites tot 4 personen van € 250,- tot € 600,- per nacht, inclusief ontbijt.
  • Kamers en junior suites: € 200,- tot € 450,-

 

Arrangementen

Van Duin naar Hof

Aan de Belgische kust word je met open armen ontvangen:

* 2 nachten in luxe-kamer met uitgebreid ontbijt
* welkomstdrankje,
* twee drie-gangendiners
* gebruik fietsen
* één saunabeurt privé

Tijdens de week - 250€ p.p.
Weekends - 270 € p.p.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's