Dümmer Living


Droomvakantie aan het meer

Wie op zoek is naar een vakantiehuis met karakter, praktisch gelegen aan een groot meer en in een omgeving met veel groen, hoeft niet verder te zoeken. Drie authentieke vakantiehuizen, verdeeld over twee prachtige gebouwen, bieden ruimte aan in totaal 27 tot 30 personen en aan modern comfort zal het u niet ontbreken. Huis ‘Flett’ en huis ‘Deele’ kunnen afzonderlijk worden gehuurd en ook met elkaar worden verbonden.

Huis ‘Flett’ (hetgeen in het Noordduits ‘woonkeuken’ betekent) is voor tien personen. En inderdaad is de imposante, goed uitgeruste keuken met grote open haard hier het stralende middelpunt. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer. Op de eerste en tweede verdieping zijn de overige slaapkamers en slaapplekken. Een van de slaapkamers heeft een bad en er is ook een tweede toilet.

Huis ‘Deele’ is licht en zonnig en biedt ruimte aan zes tot twaalf personen. Ook hier is de droomkeuken het stralende middelpunt. Er zijn drie slaapkamers voor in totaal zes gasten en nog eens zes slaapplekken voor kinderen in de bedstedes.

Huis ‘Fischerkate’ telt twee badkamers en drie slaapkamers met in totaal plek voor acht personen.

In een ander gebouw zijn nog eens vier complete en fijne appartementen voor ieder vier gasten gerealiseerd. 

Een kok of catering kan in overleg worden geregeld!

Type

Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 46
Dümmer Living Hüde, Nedersaksen

Vanaf de grens bij Enschede bent u in een uur op de plaats van bestemming. De omgeving brengt u meteen in vakantiesfeer. Het landschap is weids en groen en er is een overvloed aan prachtige vakwerkgebouwen. Het Dümmermeer begint letterlijk in de achtertuin van het vakantiehuis, meet 13,5 km², ligt ongeveer 10 km ten oosten van de plaats Damme en is onderdeel van het 500 km² grote Natuurpark Dümmer. In een uurtje bent u in Münster of Bremen. Osnabrück is in drie kwartier te bereiken. Hannover en Hamelen zijn 1,5 uur rijden.

Historie

Deze rietgedekte vakwerkboerderijen dateren uit de late middeleeuwen. De huidige eigenaren hebben het geheel met eindeloos veel liefde en aandacht gerenoveerd. Originele balkenpartijen, ramen en deuren en andere authentieke details bleven daarbij intact. Tegelijkertijd werd er alles aan gedaan om hedendaags comfort in te brengen.

Dümmer Living Inken en Christian Klein
Im Dorfe 22-A
49448 Hüde
Nedersaksen
Duitsland
+49 172 5277740
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Dümmer Living

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Huis ‘Flett’ (tien personen) vanaf € 300,- per dag.
  • Huis ‘Deele’(zes tot twaalf personen) vanaf € 250,- per dag.
  • Huis ‘Fischerkate’ (acht personen) vanaf € 200,- per dag.
  • Appartementen (vier personen) vanaf € 60,- per dag. 
  • Honden € 20,- per verblijf.
  • Energietoeslag € 5,- per persoon per nacht.

Prijzen zijn exclusief bed- en badlinnen.

Arrangementen

Midweekvoordeel

In deze heerlijke vakantiehuizen is het door de week extra voordelig verblijven. Bij een boeking van twee nachten gaat er 10% van de prijs af en bij vier nachten 15%.
Geldig gedurende heel 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's