Stuur een reserveringsverzoek

Altes Backhaus


Ligstoelen in de grote tuin

De vier gastenverblijven zijn van alle hedendaags comfort voorzien en uitgerust met zowel goede bedden, een luxe badkamer als een zeer complete keuken. In de voorraadkasten wacht een assortiment huisgestookt gedestilleerd en enige huisgemaakte marmelades. In de grote tuin staan met mooi weer de ligstoelen klaar. Voor gemeenschappelijk gebruik van de gasten is er een sauna. Ook kan er tafeltennis, tafelvoetbal en biljard worden gespeeld. Als de hele accommodatie door één gezelschap wordt gehuurd (tot 16 personen), biedt de gemeenschappelijke ruimte volop plaats om samen te zijn. Hier is ook internetaansluiting.

Het Backhaus telt 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en biedt ruimte aan 4 personen. Beneden is een extra toilet en een aparte voorraadkamer. De woonkamer meet 40 m2. De oude stenen bakoven, die nog steeds in gebruik is, vormt het warme middelpunt van de keuken.

De Heuboden telt eveneens 2 slaapkamers, een badkamer en extra toilet en biedt ook ruimte aan 4 personen. De keuken is beneden. Op de entresol is de zithoek. Slapen en baden gebeurt op de etage boven de entresol.

De Schmiede biedt ruimte aan 2 personen. Beneden zijn de keuken/zitkamer en boven de slaap- en badkamer. Voor de gasten van deze woning is bovendien een aangrenzend privé-terras beschikbaar.

Het grootste huis biedt ruimte aan zes personen en is net als de andere appartementen van alle mogelijk modern comfort voorzien.

Het ontbijt wordt ’s ochtends in de gastenwoning geserveerd en is zéér uitgebreid en compleet! De gastenverblijven kunnen desgewenst ook op basis van self catering worden gehuurd.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 16
Altes Backhaus Nasingen, Rheinland Pfalz/Eifel

Het dorpje Nasingen telt niet meer dan 50 inwoners en ligt midden in het prachtige Duits-Luxemburgse Natuurpark van de zuidelijke Eifel. Natuurgenieters en rustzoekers zullen hier net zo makkelijk aan hun trekken komen als (geoefende) wandelaars en fietsers. De grens met Luxemburg is op slechts 5 kilometer. Daar bieden Vianden, Echternach en de stad Luxemburg volop vertier. Ook Trier is makkelijk bereikbaar. In de directe omgeving van Nasingen zijn verschillende restaurants.

Historie

Deze typisch Eifelse boerderij stamt uit de 19de eeuw en is al generaties lang in de familie van de heer des huizes. Hij en zijn vrouw Karin hebben het familiegoed de laatste jaren met veel liefde, vakmanschap en een schier tomeloze energie, prachtig gerenoveerd. Daarbij werd er alles aan gedaan de elementen die karakteristiek zijn voor de bouwstijl in deze streek, te conserveren. De drie bijgebouwen werden verbouwd tot gastenverblijven. Daarvoor zijn luxe en privacy, ruimte en gezelligheid de sleutelwoorden, terwijl het ook aan warme gastvrijheid alles behalve ontbreekt. Het Altes Backhaus wordt omgeven door een parkachtige tuin en grenst aan de heuvelachtige landerijen en velden van de zuidelijke Eifel.

Altes Backhaus Karin en Helmut Weires
Dorfstrasse 5
D-54673 Nasingen
Rheinland Pfalz/Eifel
Duitsland
+49 6564 2490
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Altes Backhaus
drie keer is scheepsrecht (5/5) Geplaatst op 2017-06-19

Van 24 mei tot 28 mei voor de derde keer bij Karin en Helmut te gast geweest. Na twee keer Altes Backhaus nu het Atelier, omdat de kinderen en hun partners alsook onze twee Jack Russels van de partij waren. Wederom aller hartelijkst ontvangen. Kunnen terugkijken op een paar uitzonderlijk en goed verzorgde dagen. Dikke tien!!!Karin en Helmut chapeau. Misschien dat we dit jaar nog een afzakkertje naar Nasingen plannen, anders volgend jaar zeker!!. Groeten Maria en Thijs.

We gingen even weg... (5/5) Geplaatst op 2017-06-02

Het Altes Bachaus is een fantastisch adres.Prachtige zeer verzorgde tuin. Karin brengt heerlijke ontbijten 'aan huis'. Een dikke 10 !

wederom perfect (5/5) Geplaatst op 2016-09-13

Zijn van 31 augustus tot 3 september voor de tweede keer in Nasingen bij Karin en Helmut geweest. Was een allerwarmste ontvangst met lekker vers gebak. Laatste avond nog gezellig bij elkaar gezeten onder het genot van een fles "vuurwater" uit de Eifel. Verzorging was weer erg goed. Volgend jaar zijn wij weer present.

Beoordeling over Altes Backhaus (5/5) Geplaatst op 2015-09-01

Karin en Helmut zijn uitmuntend. Super gastvrij. Niets is teveel. Geweldige accommodatie waar je tot rust kunt komen. Ontbijt was elke morgen weer verrassend aangekleed. Wij gaan zeker op korte termijn weer terug. Verblijven waren van alles voorzien. Het is hier genieten met een hoofdletter G.

Beoordeling over Altes Backhaus (4/5) Geplaatst op 2015-08-24

Prima onderkomen waar je ook in de winter zou kunnen verblijven. Ontbijt goed en lekker en in eigen huisje gebracht. Echt alles! is aanwezig wat je maar nodig kunt hebben. Trier is prachtig en de omgeving nodigt echt uit voor een stevige wandeling.

Beoordeling over Altes Backhaus (4/5) Geplaatst op 2015-01-03

Gastvrije ontvangst, lekker ontbijt en het oude backhaus is heerlijk ruim en comfortabel. Mooie omgeving en 's nachts heerlijk stil. De huishond wandelde spontaan een uurtje met ons mee!

Beoordeling over Altes Backhaus (5/5) Geplaatst op 2011-09-16

Beoordeling over Altes Backhaus (5/5) Geplaatst op 2011-04-13

Beoordeling over Altes Backhaus (5/5) Geplaatst op 2010-09-08

Beoordeling over Altes Backhaus (4/5) Geplaatst op 2010-09-03

Beoordeling over Altes Backhaus (5/5) Geplaatst op 2010-08-18

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Van € 85,- tot € 105,- voor 2 personen per nacht.
  • Toeslag 3de en 4de persoon in dezelfde woning € 15,- p.p.p.n.
  • Vanaf de 5de nacht gelden kortingen en ook voor kinderen zijn er gereduceerde tarieven.
  • Ontbijt op aanvraag.
  • Huisdieren welkom!

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek