B&B Rijsterbosch


Aan het grootste bos van Friesland

Aan de ingang van het grootste bos van Friesland, in een oase van rust, vind je B&B Rijsterbosch met drie op en top luxueuze kamers voor ieder twee personen.

Airconditioning, complete badkamer met toiletartikelen, TV en koffie- en theezetfaciliteiten zijn standaard. Kamer Esdoorn heeft een aparte ingang. De overige twee kamers zijn op de eerste verdieping en bereikbaar via de ruime trap. Vanuit kamer Eik kijk je prachtig uit op het Rijsterbos. De luxe suite Beuk heeft de volledige breedte van het pand en beschikt naast het slaapgedeelte over een ruime lounge.

Het copieuze ontbijt geniet je in de heerlijke ontbijtruimte op de begane grond. Het bestaat uit twee gangen die aan tafel worden geserveerd waarbij zowel yoghurt met granola, fruitsla, huisgemaakte jam, broodjes uit eigen oven, verschillende soorten charcuterie en kazen, koffiebroodjes en meer tot het assortiment horen. Verder is er verse koffie, een assortiment van thee en smoothies. 

Wie ’s avonds de deur niet meer uit wil kan bovendien proeven van de Belgische keuken van het huis. Dagelijks worden er drie gangen vers bereidt met lokale producten die met een Vlaamse touch bereid zijn. Liefhebbers van een goed glas wijn of bier kunnen kiezen uit een speciaal voor dit huis samengestelde wijn- en bierkaart.

 

Type

B&B

Max. capaciteit 6
B&B Rijsterbosch Rijs, Friesland

Rijs ligt ten zuidoosten van Stavoren en Bakhuizen, aan de weg Oudemirdum – Hemelum en vlak bij het IJsselmeer. Met een ligging pal aan het grootste bos van Friesland ben je hier verzekerd van een overdaad aan natuur en een veelvoud aan wandel- en fietsroutes. Maar vanuit je B&B kan ook Friesland Waterland worden ontdekt waarbij boten – al dan niet met schipper – en supboards in de buurt te huur zijn. Voor de liefhebbers van cultuur wachten verschillende musea.

 

Historie

Dit landhuis is een monument en al meer dan een eeuw een vaste verblijfplaats voor iedereen die deze prachtige streek bezoekt.

B&B Rijsterbosch Els Michiels
Marderleane 2
8572 WG Rijs
Friesland
Nederland
+31 6 15537078
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Rijsterbosch

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 130,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's