Sterlogies Leeuwarden


B&B, guesthouse of studio?

Bij Sterlogies kunt u luxe overnachten en eindeloos kiezen.

B&B De Roos is gevestigd in een lieflijk vrijstaand huis aan de statige Troelstaweg op loopafstand van het prachtige stadscentrum. Er zijn 6 luxe kamers. De kamers zijn voorzien van luxe boxsprings, een wastafel, smart-tv, bureau en draadloos internet. 4 kamers delen één gezamenlijke luxe badkamer met regendouche. 2 kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.

Guesthouse De Rozenboom biedt ruimte aan max 3 personen en is gehuisvest in een Rijksmonumentaal pand uit de 17de eeuw in het hart van Leeuwarden. Er is een goed uitgeruste keuken met een vaatwasser, een oven en een magnetron. Een woonkamer met smart-tv en gratis WiFi. Een patio voorzien van een zitje. De badkamer is uitgerust met een regendouche en een haardroger. Ook hier wachten boxspringbedden met donzen dekbedden en wollen dekens.

Studio New York is een zeer luxe Studio, van alle gemakken voorzien en geschikt tot vier personen. De zachte verlichting en de sfeervolle aankleding geven meteen een gevoel van thuiskomen. De loungeruimte met zachte kussens en plaids is voorzien van smart-tv. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien, tot en met een zes-pits gasfornuis, de badkamer mag uitgesproken luxe heten en heeft ook het Spa bad. De Studio bevindt zich vlakbij het WTC gebouw. Guesthouse Tante Agaath is gevestigd in een Rijksmonument in hartje Leeuwarden.

Tante Agaath is voorzien van 3 luxe appartementen/suites in Franse stijl..Grande Madame Agaath, Monsieur Philippe en Penthouse Mademoiselle Anna-Louise. De suites zijn voorzien van een woonkamer met smart-tv, een compleet uitgeruste keuken en badkamer. Grande Madame agaath is voorzien van 2 slaapkamers ( max 6 personen ) Monsieur Philippe is voorzien van 1 slaapkamer ( max 4 personen ) Mademoiselle Anna-Louise is voorzien van 1 slaapkamer ( max 4 personen )

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 32
Sterlogies Leeuwarden Leeuwarden, Friesland

Het historische hart van Leeuwarden biedt tal van terrasjes, restaurants, theaters en winkels en een schat aan culturele voorzieningen en cultuurhistorische monumenten. Zo zijn het Verzetsmuseum, het Fries Museum en het vermaarde keramiekmuseum het Princessehof, de historische Prinsentuin met unieke passantenhaven en het Letterkundig museum zeer de moeite waard. In de nabije omgeving van Leeuwarden is een 18-holes golfbaan en het prachtige natuurgebied De Alde Feanen waar een bootje kan worden gehuurd of kan worden gewandeld.

Historie

Twee van de vier panden die tot Sterlogies Leeuwarden hoort, is aangemerkt als monument en kent een eeuwenoude historie. Wat alle panden met elkaar delen is dat ze op en top onderhouden zijn en van alle mogelijk modern comfort voorzien.

Sterlogies Leeuwarden Josien Bouma
Eewal 66
8911 GT Leeuwarden
Friesland
Nederland
+31 6 28656536
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Sterlogies Leeuwarden

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • B&B De Roos € 40,- tot € 120,- per kamer, inclusief ontbijt.
  • De Rozenboom € 99,- tot € 199,- per nacht. max 3 pers. Ontbijt € 18,50 
  • Studio € 99,- tot € 220,- per nacht. max 4 pers.Ontbijt € 18,50 
  • Tante Agaath € 99,- tot € 315,- per nacht, ontbijt € 18,50 

Arrangementen

5% extra korting

Boekt u via erfgoedlogies een logies op onze website dan ontvangt u 5% extra korting over uw gehele verblijf bij ons. De kortingscode is 5972 ( deze kunt u rechtsboven op de online pagina van ster logies invoeren ) De korting wordt vervolgens automatisch berekend.

Wellness/Bioscoop/Diner/Musea

Alle arrangementen staan vermeld op onze website!

Aanbiedingen

5% korting op uw gehele verblijf

Geldig: 01 Jan 2020 - 31 Jan 2020

Boekt u via erfgoedlogies een logies op onze website dan ontvangt u 5% extra korting over uw gehele verblijf bij ons. De kortingscode is 5972 ( deze kunt u rechtsboven op de online pagina van ster logies invoeren ) De korting wordt vervolgens automatisch berekend.
Heeft u een cadeaubon van Erfgoed logies ontvangen? U kunt ons een email sturen voorzien van uw gewenste data, aantal personen en eventuele wensen mbt uw verblijf bij ons en het bedrag & nummer van uw cadeaubon.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's