De Oude Heerd B&B


Genieten in alle rust

Een historische boerderij op de Veluwe met slechts één suite. Dat die er mag zijn spreekt dan ook voor zich. Maximaal drie gasten hebben er het rijk alleen en vooral ook heel veel privacy: eigen ingang en privé terras met riant uitzicht over de omgeving die er ook al mag zijn - want over de landerijen en richting het Veluwemeer.

Het slaapcomfort is hier niet zomaar oké. Het is een concept waarbij de vraag ‘hoe kunnen onze gasten beter slapen’ werd voorgelegd aan een specialist. De matrassen zijn dus top. En welk kussen het vervolgens mag worden, dat kunnen gasten zelf kiezen. De badkamer met inloopdouche en regenshower, heeft ook een fijne wastafel met scheerspiegel en een toilet, Fluffy handdoeken, badjassen, shampoo, douchegel en een haardroger liggen vervolgens ook voor je klaar.

In de kamer vind je nog de originele schouw met (sier)kachel en aan weerszijde een tegeltableau, originele antieke tegels aan de wand, antieke Franse estrikken op de vloer, een houten balkenplafond en een echte bedsteewand.

Komen we tot slot bij het ontbijt: dat is een feestje bestaande uit verse jus d ‘orange, koffie en thee, heerlijk vers brood, een vers eitje en lokale producten als verse honing van de plaatselijke imker, kaas van de nabijgelegen Kaasboerderij Van Zeeburg, verse melk van Melkveebedrijf De Lage Bijssel en ambachtelijke yoghurt.

Je geniet het ontbijt op de kamer of op het terras. Ook kan er een uitgebreide picknickmand worden besteld.

Type

B&B

Max. capaciteit 3
De Oude Heerd B&B Doornspijk, Gelderland

We zijn op de Veluwe. Wat wil zeggen heidevelden, bossen, zandverstuivingen en allerlei soorten wild en gevogelte. Wandelen, fietsen en buiten zijn kan hier dan ook volop en in alle soorten en maten. Gastronomen kunnen hun hart ophalen in Nunspeet, Elburg en Vierhouten en ook liefhebbers van cultuur kunnen hier goed uit de voeten.

Historie

De boerderij stamt uit 1878 en wordt gekenmerkt door een rieten en een bakhuis. Het is een originele hallenhuisboerderij met langsdeel, compleet met een rouwdeur en een trouwdeur met bovenlicht en levensboom. De trouwdeur is de ingang van de Bed & Breakfast. In de heerd van weleer, de plek waar het leven van het boerengezin zich vroeger afspeelde, is de oude bedstee ook weer in ere hersteld. De renovatie van de boerderij duurde anderhalf jaar lang. Het resultaat mag er zijn en wordt met liefde gedeeld met andere mensen: u als gast.

De Oude Heerd B&B Angela en Jeroen Kleiberg
Oude Molenweg 6
8085 SW Doornspijk
Gelderland
Nederland
+31 6 13137489
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van De Oude Heerd B&B

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 135,- per nacht voor 2 gasten.
  • Extra gast op de kamer € 40,- per nacht.
  • Minimaal verblijf van 2 nachten in de periode april tm september.

Huisdieren en roken niet toegestaan  |  Zondag geen aankomst en vertrek  |  Inchecken vanaf 15:00 uur  |  Uitchecken tot 10:00 uur

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's