Huize Middendorp


Ingeklemd tussen Veluwezoom en IJssel

Ze houden van reuring, de eigenaren van dit bijzondere huis Maar ook van de gemoedelijkheid van een dorp en van groen, natuur en rust. Dus toen ze op dit rijksmonument stuitten, één van de oudste huizen van het dorp, met een zee van ruimte en een tuin compleet met boomgaard, was de keuze snel gemaakt.

Ze hebben een heerlijk vakantieverblijf in hun paleis gerealiseerd. Met een royale, sfeervolle woonkamer met moderne keuken, genoeg boeken en spelletjes en een TV en twee luxe slaapkamers met beiden een eigen badkamer en een derde kamer voor twee of drie personen. Natuurlijk is er ook een privé-terras om van de buitenlucht en de avondzon te kunnen genieten, zodra het weer dat toelaat.

De vakantiewoning wordt voor minimaal drie nachten verhuurd.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 7
Huize Middendorp Ellecom, Gelderland

Ellecom ligt gemoedelijk ingeklemd tussen de bossen van de Veluwezoom en de uiterwaarden van de IJssel. Dat maakte het dorp vroeger al een geliefd vakantieoord voor Amsterdammers die de stad wilden ontvluchten en ook nu is het dorp nog steeds in trek bij Randstedelingen die de drukte even willen verruilen door de rust en stilte van buiten. De wandel- en fietsmogelijkheden zijn hier legio, uit eten kan in de omgeving van gemoedelijk tot op sterrenniveau en ook voor golfers en wellnessliefhebbers is er genoeg te kiezen.

Historie

Anderhalve eeuw oud is dit huis. Hoewel de authentieke balken in onder meer de huiskamer nog aan de tijden van weleer herinneren, kun je hier tegenwoordig ook op alle mogelijk modern comfort - waaronder vloerverwarming - rekenen.

Huize Middendorp Ton van Rheenen en Marian Geling
Binnenweg 59-a
6955 AW Ellecom
Gelderland
Nederland
+31 6 18469524 of +31 6 27 057594
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Huize Middendorp

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 450,- voor 4 personen/3 nachten.
  • Prijzen voor extra personen/nachten op aanvraag.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's