Stuur een reserveringsverzoek

De Molen van Maurik


Een hele molen, helemaal voor jezelf

Een beauty van een windmolen, verbouwd tot vakantieverblijf, helemaal voor jezelf? Die wacht in Maurik. Geschikt voor maximaal zes personen, met twee slaapkamers en twee badkamers, een huiskamer, keukentje en een tuin om U tegen te zeggen.

De krant lezen, tv kijken, piano spelen, ontbijten en dineren doe je in de molenkamer op de begane grond, daar waar de molenaar vroeger met paard en wagen naar binnen reed om het graan omhoog te hijsen naar de molenstenen.

Op de 1e verdieping zijn de eerste slaapkamer en badkamer met een prachtig uitzicht op de natuur rondom. Op de 3e verdieping is slaapkamer twee en op de 4e verdieping de tweede badkamer, waar ook toegang tot de molenkap wordt verleend via een vlizotrap.

De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De tweede een queensizebed. Voor de vijfde en zesde gast is een opklapbed met een echt matras beschikbaar.

De grote tuin is omheind en speciaal voor gasten is er een gemoedelijk zitje bij het water gecreëerd. Aan de voorzijde van de molen is bovendien de theetuin. Geopend van maart t/m oktober tussen 10 en 18 uur en met, precies zoals een theetuin bedoeld is, een aantal tafeltjes onder de bomen en een kleine kaart met exclusieve theesoorten, vers appelgebak, tosti’s, baguette’s, koffie, frisdrank, alcoholvrij bier en alcoholvrije wijn.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 6
De Molen van Maurik Maurik, Gelderland

Maurik is één van de vele charmante dorpen in de Betuwe, centraal gelegen tussen grotere steden als Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen, met heel veel fiets- en wandeltochten en idyllische pontjes over de rivier de Nederrijn.

Historie

Hij stamt uit 1873, deze mooie molen. In welk jaar hij werd gebouwd op de oude fundamenten van een middeleeuws kasteel. In 2006 was het tijd voor een renovatie en dat werd een grondige omdat er een vakantieverblijf moest komen waarin het gasten aan niets mag ontbreken. En dan hebben we het over de heerlijke tuin nog niet eens gehad.

De Molen van Maurik Gerald Smits
Molenstraat 22
4021 GD Maurik
Gelderland
Nederland
+31 6 18976663
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van De Molen van Maurik

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 275,- per nacht voor 1 tot 4 personen.
  • 5e en 6de persoon € 35,- per persoon per nacht.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek