Stuur een reserveringsverzoek

Landgoed De Ullerberg


Vakantiehuizen in een bos

De vier sfeervolle landhuizen van Landgoed Ullerberg liggen verscholen in een prachtig bos met eeuwenoude bomen van maar liefst 240 hectare groot. Tijdens een wandeling kunt u zo maar reeën en zwijnen tegenkomen. Op het landgoed kunt u tennissen op de eigen tennisbaan en golfen op de unieke heidegolfbaan uit 1923.

De huizen bieden ruimte aan acht tot achttien gasten en zijn een heerlijke uitvalsbasis voor een verblijf met familie en vrienden. Borrelen bij het brandend haardvuur, soezen op het royale terras of in de tuin, dineren met zijn allen aan een grote tafel, het is hier allemaal mogelijk. De huizen zijn stijlvol, comfortabel en authentiek ingericht en beschikken stuk voor stuk over een gezellige woonkamer met schouw of houtkachel, goed geoutilleerde keuken, comfortabele badkamer(s), fantastisch terras en rondom bos.

Type

Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 49
Landgoed De Ullerberg Ermelo, Gelderland

Ermelo is een prachtig dorp gelegen aan de rand van de Veluwe, aan het Veluwemeer. Bossen, heide, water en agrarisch land nodigen tot fietsen, wandelen en varen. In het nabijgelegen Harderwijk kunt u terecht in verschillende (goede) restaurants en is er ook op historisch gebied van alles en nog wat te ontdekken.

Historie

In 1920 is het oude landgoed aangekocht door de familie Waller. Tot op heden is net nog steeds in handen van deze familie. Alle drie de vakantiehuizen werden in de loop der jaren aangepast aan de wensen van deze tijd.

Landgoed De Ullerberg Familie Waller
Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 97
3852 PT Ermelo
Gelderland
Nederland
+31 6 51461590
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Landgoed De Ullerberg

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Prijzen per weekend:

  • Boshuis 8 pax €760/€ 910
  • Poorthuys 8 pax €710/€ 860
  • Penni 18 pax €1900/€ 2100
  • Grote Huis 15 pax €2100/€2450
  • (Mid)weken op aanvraag.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek