Guesthouse Het Vierspan


Puur genieten in de Brabantse Kempen

Een hele boerenschuur werd ervoor herbouwd. Met als resultaat een guesthouse van 75m2, piekfijn in orde gemaakt voor twee tot vier personen en voorzien van al het mogelijke om jouw verblijf voor korte of langere duur op en top te laten zijn.

De grote woonkamer heeft comfortabele stoelen en een bank bij de houtkachel. Ontbijten of een spelletje spelen doe je rond de eettafel, de keuken is goed geoutilleerd en door de landelijke ligging en het uitzicht op de paardenweide zijn privacy en rust gegarandeerd. De slaapkamer heeft een ruime boxspring voor twee personen, de badkamer is voorzien van een inloopdouche en voor twee extra personen wacht er een comfortabele slaapbank in de woonkamer.

Je privé terras, compleet met tuinmeubilair, meet 30m2. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein en wie dat wil kan gebruik maken van de elektrische laadpaal. Voor eigen paarden of pony’s zijn paardenstallen en een wasplaats aanwezig. In overleg is weidegang mogelijk.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 4
Guesthouse Het Vierspan Hapert, Noord-Brabant

Guesthouse het Vierspan is op loopafstand van de schitterende Cartierheide, aan de rand van natuurgebied de Kempen met tal van mooie vennen, schitterende zandpaden en stille heide en moerassen. Op de fiets ben je in no time op de markt in Eersel of in het Kempenmuseum. Ook Safaripark Beekse Bergen en Eindhoven zijn vlakbij. Restaurants zijn er in allerlei prijsklassen.

Historie

Het Guesthouse moest ruim en luxueus worden. Om dat te realiseren werd de boerenschuur van weleer geheel herbouwd met oude materialen. De schuur is vrijstaand maar hoort bij de gerenoveerde Brabantse hoeve van de eigenaren.

Guesthouse Het Vierspan Peggy en Dirk Bolte
Dalem 1
5527 JE Hapert
Noord-Brabant
Nederland
+31 6 17160 798 of +31 6 53953380
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Guesthouse Het Vierspan

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 135,- per nacht voor 2 personen.
  • € 165,- per nacht voor 3 personen.
  • € 195,- per nacht voor 4 personen.
  • Kinderen t/m 2 jaar gratis (kinderbedje in overleg).
  • Minimumaantal nachten: 2.
  • Tijdens het hoogseizoen kan er alleen voor een lang weekend (€ 450,-), midweek (€ 600,-) of week (€ 1050,-) worden geboekt.
  • Hoogseizoen loopt van:
    • 05-07-2023 t/m 05-09-2023
    • 23-12-2023 t/m 05-01-2023

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's