London's Cottage


The best of two worlds

Jacob London deed als architect inspiratie op over de hele wereld. Al die indrukken komen onder meer samen in Huize Middlesex, een imposante villa die is aangemerkt als Rijksmonument. De huidige eigenaren willen hun prachtige buiten, inclusief het omringende en bijbehorende bos van 1,5 ha, graag met je delen.

Daartoe is een drietal vergaderlocaties ingericht met alles erop en eraan voor vier tot veertien personen.

Maar waar het hier vooral om te doen is, is London’s Cottage. Gevestigd in de voormalige garage en piekfijn in orde gemaakt voor twee gasten. Die hebben een zee van ruimte ter beschikking – 75 m2 maar liefst – compleet met knusse zitkamer, goed geoutilleerde keuken met vaatwasser, magnetron en inductiekookplaat, een slaapkamer met riant tweepersoonsbed, aparte wc en douche en nog een reserveslaapkamer met extra lang bed op zolder.

Voor het eerste ontbijt is alles aanwezig. Daarbij zijn koffie en thee van het huis, staan er bij aankomst iets lekkers en een flesje wijn klaar en zijn de fietsen gratis te gebruiken. Voor de mooie dagen staat het terras gereed en het privé bos is vrij toegankelijk.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 3
London's Cottage Hilversum, Noord-Holland

Hoewel je in het bos verblijft en wordt omringd met natuur, is het centrum van Hilversum hier niet ver weg. Dat maakt dat je als gast van London’s Cottage letterlijk alle kanten uit kunt. Te meer omdat ook het Gooi en Amsterdam vlot bereikbaar zijn.

Historie

Het is uit liefde en respect dat deze prachtige villa met bijbehorend bos en gastenverblijf door de eigenaren worden gekoesterd en met anderen gedeeld. En dat is precies waar het de architect van dit buiten om te doen was. Het overal rondneuzen en in verschillende omstandigheden werken, verklaren Londons veelzijdigheid. Want er is een uitdagende omgeving voor nodig om een nieuwe stijl, denkwijze of idee te laten ontstaan. London zelf was van mening dat het de taak van een architect is om de materialen zodanig te stapelen dat een voorbijganger er wel naar móet kijken. Want als een gebouw dat niet uitlokt zou het geen kunst zijn. Oordeel zelf maar.

London's Cottage Sascha Barnstijn
Soestdijkerstraatweg 110
1213 XH Hilversum
Noord-Holland
Nederland
+31 6 53184325
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van London's Cottage

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Weekend (2 nachten vr. en za.) € 390,- tot € 440,-
  • Lang weekend (3 nachten van vr. tot zo.) € 490,- tot € 560,-.
  • Midweek (4 nachten van ma. tot vr.) € 585,- tot € 670,-.
  • Week (7 nachten van ma/vr tot ma/vr) € 885,- tot € 1060,-.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's