De Watermölle


Alleen al om de natuur rondom!

Een eeuwenoude watermolen midden in de prachtige Twentse natuur, een hotel met vijf fijne en ruime kamers en een restaurant met een terras waar het op mooie dagen eindeloos zitten is? Welkom De Watermölle dan maar!

De kamers zijn nostalgisch en robuust ingericht, compleet met oude bielsen en gebinten. Aan ruimte is hier geen gebrek, het slaapcomfort is dik in orde en het uitzicht, op de fraaie omgeving, een opperbest begin van een nieuwe dag. De badkamers zijn voorzien bad en/of douche en alle moderne faciliteiten zijn standaard.

Het restaurant op de begane grond, waar ook het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd, biedt gerechten die variëren van rijkelijk belegd molenbrood of een smakelijke pannenkoek tot vlees- en visgerechten, salades of poke bowls. In de serre staan de gedekte tafels rond de open haard. In de zomer wordt er geserveerd op het grote terras met uitzicht op de oude molen en de natuur rondom.

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 15
De Watermölle Haaksbergen, Overijssel

De Watermölle ligt midden in de prachtige Twentse natuur, met een overdaad aan wandel- en fietsmogelijkheden die voeren door natuurgebieden en langs de Buurserbeek. Op loopafstand zijn zowel een 6 holes golfbaan als een tropisch zwembad. Het centrum van Haaksbergen - met onder meer het nostalgische Museum Buurtspoorweg - ligt op een steenworp afstand. Hengelo en Enschede zijn in een kwartier per auto te bereiken. De Oostendorper watermolen voor de deur is te bezoeken. Evenals de verderop gelegen windmolen De Korenbloem.

Historie

De Watermölle is gevestigd in een eeuwenoude monumentale Twentse boerderij vol nostalgische elementen en details. Begin jaren negentig werd de boerderij grondig gerenoveerd en kreeg het pand een horecabestemming.

De Watermölle Marjolein Kienhuis
Watermolenweg 3
7481 VL Haaksbergen
Overijssel
Nederland
+31 53 5729250
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van De Watermölle

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

1 peroons hotelkamer € 85,00 per nacht
2 persoons hotelkamer € 95,00 per nacht

Optioneel: ontbijt €17,50 per persoon

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's