Stuur een reserveringsverzoek

Koetshuis Rechteren


Uniek overnachten in het Koetshuis Kasteel Rechteren

Net buiten het Overijsselse dorp Dalfsen ligt het imposante middeleeuwse Kasteel Rechteren. Met pal daarnaast het Koetshuis waarin het zeer comfortabel verblijven is voor twee tot vijf personen. Je wordt er omringd door niets dan natuur en stilte waardoor het meer dan goed tot rust komen is op dit prachtige landgoed.

In het Koetshuis word je welkom geheten in de ruime hal die leidt naar de complete keuken en de royale, lichte zitkamer met openslaande deuren naar het terras. Vanuit de hal bereik je ook de benedenslaapkamer met queensize bed en privédouche. De zonnige privétuin kijkt uit op het kasteel met kweeperen en de slotgracht waar je regelmatig zwanen, ooievaars en soms een ijsvogel kunt zien. Vanwege het water is het huis niet geschikt voor kinderen.

Op de eerste verdieping wachten de dubbele bedstee en de ruime masterbedroom met tweepersoonsbed en daarnaast gelegen badkamer met douche en wc. Bij het ontwaken heb je een prachtig zicht op het ooievaarsnest.
Het koetshuis beschikt over modern comfort met gratis Wifi en smart tv met Netflix in de zitkamer.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 5
Koetshuis Rechteren Dalfsen, Overijssel

In de naaste omgeving van het koetshuis zijn bossen en weilanden waarin het heerlijk wandelen en fietsen is. In Dalfsen, dat op tien minuten fietsen ligt, vind je onder andere een supermarkt, bakker en boekenwinkel. De historische Hanzesteden Zwolle en Deventer, met meer dan genoeg te doen en te zien, zijn nabij.

Historie

Stel je eens even voor als de muren konden praten. Het imposante Kasteel Rechteren stamt uit 1320 en kende in de loop der eeuwen heel veel verschillende bewoners die allemaal hun eigen steentje bijdroegen aan het behoud van dit prachtige kasteel met landgoed. Het Koetshuis werd nog niet zo lang geleden gerenoveerd en prachtig gereedgemaakt om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen en heerlijk mee te genieten van al dit moois.

Koetshuis Rechteren Willemijn van Rechteren
Rechterensedijk 1A
7722 HB Dalfsen
Overijssel
Nederland
+31 6 24547591
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Koetshuis Rechteren

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Weekend € 600,-.
  • Drie nachten € 900,-.
  • Midweek € 1200,-.
  • Week € 1900,-.
  • Borg € 250,-.
  • Deze tarieven zijn op basis van 2 personen en inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, keukenlinnen, handdoeken, toeristenbelasting. Een dames- en herenfiets zijn aanwezig voor gebruik. Tarieven voor 4 personen, gaarne contact met ons opnemen. 
  • Adults only, helaas geen honden.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek