Erve Odinc


Wonderschone tuin

Op deze oeroude cultuurgrond hebben de huidige bewoners van dit unieke erfgoed prachtige tuinen gecreëerd die naadloos aansluiten bij het Twentsche landschap. Er zijn tuinkamers op kleur, een rozentuintje en een boeren kruiden- en bloementuin. De tuin, die lange tijd opengesteld is geweest, trok in het verleden tal van liefhebbers.

Omdat ruimte op Erve Odinc geen probleem is, kwam er onlangs een lodge voor twee tot vier personen. Twee heerlijke zit/slaapkamers, een badkamer om te delen en een landelijk keukentje worden exclusief aan één gezelschap verhuurd. De boomgaard staat ter beschikking van de gasten, terwijl ook de rest van de tuin bewonderd mag worden.

Type

B&B

Max. capaciteit 4
Erve Odinc Markelo, Overijssel
Erve Odinc ligt in de Buurtschap Elsen tussen Markelo en Rijssen. De Friezenberg en de Apenberg, beide deel uitmakend van het natuurgebied De Borkeld, zijn op loopafstand. Daardoor kunnen tal van wandelingen en fietstochten vanaf de lodge worden ondernomen. Binnen 15 kilometer zijn drie golfbanen, drie maneges en verschillende uitstekende restaurants. Historie Erve Odinc wordt in oude registers al voor het eerst in 1381 genoemd. Waardoor vaststaat dat het erf al net zoveel eeuwen wordt bewoond als het oud is. Het huidige hoofdgebouw is echter jonger, want stamt uit 1777.
Erve Odinc Marion en Klaas van Heuven
Seinenweg 2
7475 TA Markelo
Overijssel
Nederland
+31 547 364118 of +31 6 11052705
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Erve Odinc
Beoordeling over Erve Odinc (4/5) Geplaatst op 2015-05-07

Mei 2015 een heerlijk weekend met z'n vieren gehad. Geweldige locatie die zeer authentiek gebleven is waar je echt tot rust komt. Gastvrijheid onovertroffen. Ontbijt zeer aan te bevelen !! Klaas en Marion, bedankt! Families Ypma

Beoordeling over Erve Odinc (5/5) Geplaatst op 2014-08-24

Schitterende week gehad, en niet alleen omdat door het mooie zomerweer de tuin er werkelijk weldadig bij lag. Wat een oase van rust! Maar ook het appartement zelf was helemaal top. Schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. We komen dolgraag terug, ook voor de hartelijkheid en de schitterende verhalen van Marion en Jaap.

Beoordeling over Erve Odinc (5/5) Geplaatst op 2014-08-17

Wat een heerlijke dagen op Erve Odinc! Wij verbleven een lang weekend met onze tweejarige zoon in de mooie lodge bij de boerderij. Rust, mooi uitzicht vanuit de slaapkamer, een prachtige tuin (met kippenren en lieve, zeer kindvriendelijke hond) en een heerlijk (home-made!) ontbijt van de gastvrouw. Het te huren appartement is compleet voorzien, zelfs het familie-ledikant stond opgemaakt op ons te wachten! Klaas en Marian zijn prettige verhuurders die zichtbaar genieten van hun authentieke boerderij en tuin, maar ook van het gastheerschap voor de lodge. Een aanrader voor ieder die een paar dagen rust wil in een luxe omgeving! familie Zondervan uit Amsterdam

Beoordeling over Erve Odinc (4/5) Geplaatst op 2012-09-23

geen

Beoordeling over Erve Odinc (4/5) Geplaatst op 2012-09-10

Heerlijk adres! Pluspunten: prachtige omgeving, mooie tuin, de eigen opgang ,het keukentje waar ook gekookt kan worden,de boomgaard met zitje voor een zwoele zomeravond en de aardige eigenaren. Een plek om van te houden en terug te komen!

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 105,- per nacht voor 2 personen, bij minimaal 2 nachten.
  • In overleg ingredienten voor een landelijk ontbijt € 7.50 p.p. per ontbijt.

Arrangementen

midweek

Voor een midweek of lang weekeinde van 4 nachten betaalt U € 375,-- i.p.v. € 420,- voor 2 personen, exclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's