Vakantieboerderij ‘An Diek’


Monumentale parel

Stelt u zich eens voor: een rijksmonumentale boerderij, prachtig gerenoveerd tot vakantieboerderij voor maximaal zes gasten. Die hebben bij ‘An Diek’ het rijk helemaal voor zich alleen.

Met op de begane grond een oergezellige woonkeuken met alles erop en eraan om samen lekker te kokkerellen en een woonkamer om samen rond de kachel te kruipen. Eveneens op de begane grond is de eerste slaapkamer. Compleet met luxe badkamer én sauna om het grote genieten compleet te maken. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers. Plus een tweede badkamer omdat dat nou eenmaal fijner is dan één voor iedereen.

Auto en fietsen kunnen makkelijk bij huis worden geparkeerd/gestald. En uiteraard wacht er voor mooie dagen een terras om eindeloos van de buitenlucht te kunnen genieten.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 6
Vakantieboerderij ‘An Diek’ Rouveen, Overijssel

‘An Diek’ ligt aan de 12 kilometer lange Oude Rijksweg (Diek) die door de dorpen Rouveen en Staphorst loopt. Fietstochten leiden door die karakteristieke dorpen waar van alles te doen en te bezichtigen valt en door de prachtige natuur van natuurgebied de Olde Maten in Rouveen, de Boswachterij in Staphorst of het Reestdal. Wie op zoek is naar nog meer vertier kan zijn hart ophalen in Hasselt, Meppel, Zwolle en het waterrijke Giethoorn. In het natuurgebied Weerribben/Wieden kan bovendien volop van de watersport worden genoten.

Historie

De boerderij waar nu vakantie kan worden gevierd, werd al in 1850 gebouwd. Tot 2010 bleef de oorspronkelijke staat vrijwel intact. In 2016 werd de hoeve gekocht door de familie Kin. En in de navolgende jaren compleet gerenoveerd tot luxe vakantieboerderij.

Vakantieboerderij ‘An Diek’ Jacob Kin
Oude Rijksweg 243
7954 EH Rouveen
Overijssel
Nederland
+31 6 54215255
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Vakantieboerderij ‘An Diek’
Authentiek en comfort ! (5/5) Geplaatst op 2020-08-30

We hebben het heerlijk gehad in hoeve Andiek in Staphorst. Prima uitvalsbasis voor allerlei trips. Giethoorn, de weerribben, Staphorst zelf natuurlijk Zwolle, you name it. Hoeve Andiek zelf is klasse. Originele kleurrijke details, fijn ruim van opzet, heerlijke sauna, overal is over nagedacht, alles wat je nodig kunt hebben is er. Kortom: aanrader!

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Laagseizoen vanaf € 120,- per nacht (minimaal 3 nachten).
  • Tussenseizoen vanaf € 145,- per nacht (minimaal 3 nachten)
  • Hoogseizoen € 165,- per nacht (minimaal 3 nachten)
  • Prijzen incl. vrij gebruik WiFi, en sauna, toeristen belasting en eindschoonmaak.
  • Excl. bedlinnen en handdoeken, deze zijn te huur. 

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's