Huis te Jaarsveld


Heerlijkheid Jaarsveld

Gelegen in het schilderachtige dorpje Jaarsveld aan de rivier de Lek vind je deze buitenplaats die een eeuwenoude historie heeft en bestaat uit meerdere parktuinen, het archeologische kasteeleiland met omliggende dubbele grachten en verschillende residenties. Recent werd er zorgvuldig gerenoveerd. Daarbij werden twee lofts en een cottage gecreëerd waar jij heerlijk kunt verblijven en tot rust kunt komen. In de nabije toekomst zullen er diverse zeer luxe suites, gelegen in het hoofdgebouw, bijkomen.

Een eigen op- of ingang garandeert plenty privacy, luxe Hästens-bedden, dekbedden en matrastoppers van dons of alpacawol zorgen voor een goede nachtrust en vloerverwarming in de badkamers voor genoeg comfort op koudere dagen.

De Appelloft is tot vier personen, meet 70m2, biedt de perfecte balans tussen modern comfort en authentieke charme en is gevestigd op de eerste verdieping van de hoogwaardig gerenoveerde appelschuur van het landgoed. Er is een grote slaapkamer, twee knusse slaap- of studeerruimtes, een ruime badkamer met een inloopdouche en een apart toilet.

De authentieke, gerenoveerde Koetshuisloft meet eveneens 70m2, is voor twee personen en gevestigd in het rijksmonumentale koetshuis uit 1847, waar veel oorspronkelijke details als de stalkamer, de dakspanten en het uurwerk aan de gevel, aangedreven door het Eijsbouts uurwerk, bewaard bleven. Hier tref je een riante zithoek, een slaapgedeelte, een luxe badkamer met douche en toilet en een open keuken met inductiekookplaat.

De Cottage (135m2) is tot vijf personen, vrijstaand en in English heritage style ingericht. Daarom ideaal voor een lang weekend weg met je geliefde, gezin of beste vrienden, maar ook voor een langer verblijf. Het huis biedt een ruime en volledig ingerichte keuken met vervolgens twee zitkamers. Op de eerste verdieping zijn drie knusse slaapkamers en de badkamer met ligbad, inloopdouche en wc.

Alle verblijven zijn standaard voorzien van een flatscreen smart-tv en wifi.

Daarnaast is Huis te Jaarsveld bijzonder goed geoutilleerd voor vergaderingen, managementteam sessies, board meetings, trainingen, workshops, productintroducties, tv-opnames, en overige corporate- en media events.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 15
Huis te Jaarsveld Jaarsveld, Utrecht

Het pittoreske dorpje Jaarsveld ligt aan de rivier de Lek en maakt deel uit van de gemeente Lopik. Hoewel er op het landgoed zelf al genoeg te ontdekken en te ontspannen valt, kan er in de omgeving ook naar hartenlust worden gewandeld of gefietst. Een overdaad aan cultuur, gastronomie en vertier vind je in het nabijgelegen Utrecht.

Historie

Over een rijke historie gesproken: de geschiedenis van dit landgoed gaat zo’n acht eeuwen terug en kent vele hoogte- en dieptepunten en meerdere verbouwingen en renovaties. De rijke historie van het landgoed is overal voelbaar. De laatste, zorgvuldige restauratie startte in 2018 en blies nieuw leven in de oorspronkelijke gebouwen en elementen. Met als gevolg een perfect samengaan van erfgoed met een fris, hedendaags ontwerp, een heldere visie op duurzaamheid en hedendaags gebruik. Omringd door de prachtige tuinen, het historische slingerbos en kasteeleiland, verdeeld over het Landhuis, Koetshuis, Appelschuur en de Cottage, bevinden zich de suites, residenties en ruimten voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Huis te Jaarsveld Huis te Jaarsveld Team
S.L. van Alterenlaan 27
3413 MJ Jaarsveld
Utrecht
Nederland
+31 6 4246 35 70
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Huis te Jaarsveld

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Een totaal van 14 kamers en suites; vanaf € 300,- per nacht

Aangepaste tarieven beschikbaar, op aanvraag, voor verlengd of langdurig verblijf.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's