Huis der Boede


Oog voor detail

Een landgoed, een historisch buitenhuis, heel veel ruimte, heel veel sfeer en comfort en dat allemaal op het prachtige schiereiland Walcheren? Eind 2017 kregen Jorn en Jorien - met hun drie dochters - de sleutel van het unieke Huis der Boede en sindsdien is er heel hard gewerkt. Onder andere om hun bijzondere buiten met anderen te kunnen delen.

Daartoe zijn er vijf sublieme gastenkamers gerealiseerd. Allemaal zijn ze anders en heel eigen, maar zonder uitzondering voor z’n tweetjes, sfeervol, kleurrijk en met oog voor detail. Elke kamer heeft haar eigen luxe badkamer, een zitje, een prachtig uitzicht en comfortabele bedden, faciliteiten om koffie- en thee te zetten en nog veel meer.

Die kamers zijn - precies zoals het een originele Bed and Breakfast betaamt - in het woonhuis van de familie gevestigd. Waarbij gezegd moet dat er alles aan wordt gedaan om een harmonieuze balans te creëren tussen privé en B&B.

In de rijksmonumentale sierkamer kun je genieten van een uitgebreid ontbijt.

Huis ter Boede is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Huisdieren zijn er niet welkom.

Type

B&B

Max. capaciteit 10
Huis der Boede Koudekerke, Zeeland

Het prachtige Walcheren wordt omsloten door de Noordzee, de Westerschelde, het Veerse Meer en het ingepolderde Sloe. Naast wandelingen door de prachtige natuurgenieden en over de brede stranden kun je je hier ook te buiten gaan in de historische straatjes, winkeltjes, restaurantjes en kroegjes in hoofdstad Middelburg, havenstad Vlissingen en het monumentale Veere. Ook in het gezellige Domburg en Zoutelande is van alles te beleven en te zien en alles is vlot bereikbaar.

Historie

Als je in bent om in de watten te worden gelegd op een rijksmonumentale buitenplaats, dan bent je hier aan het juiste adres. Dit bijna 300 jaar oude historische buiten ligt op het opnieuw aangelegde landgoed Der Boede. Het gehele pand is recentelijk grondig verbouwd tot woonhuis met op de eerste verdieping een luxe bed and breakfast.

Huis der Boede Jorn de Boer en Jorien Verdijk
Laan der Boede 1
4371 RV Koudekerke
Zeeland
Nederland
+31 118 234 234
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Huis der Boede

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 135,- tot vanaf € 165,- per kamer per nacht op basis van 2 personen, inclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's