Boek mij!

Villa Magnolia


Ontdek het prachtige hotel en haar geschiedenis

Villa Magnolia ligt prachtig in de nabijheid van bos, duin en strand in het dorp Oostkapelle. De karakteristieke villa geeft bij binnenkomst het gevoel in het begin van de 20e eeuw te zijn, maar is voorzien van alle gemakken van nu. Met de bruisende steden Domburg en Veere, de manteling of het strand vlakbij zult u zich zeker niet vervelen. Villa Magnolia is de perfecte authentieke bestemming voor een vakantie, romantisch verblijf of een heerlijk weekendje weg.

Villa Magnolia biedt volop keuze uit verschillende kamers, studio’s, vakantiewoningen en suites. De klassieke villa huisvest comfortabele gastenkamers, Boerderij ’t Hof Janse biedt een luxueuze gastenkamer en twee prachtige suites. De Studio’s en Penthouses zijn zelfvoorzienende verblijven, te vinden in een apart gebouw. Tot slot zijn er comfortabele vakantiewoningen te huur van twee tot zes personen. Iedere kamer en ieder type verblijf kent een eigen identiteit.. Villa Magnolia streeft ernaar de perfecte combinatie te creëren tussen de gasten en de kamers.

Type

B&B, Vakantiehuis, Boutique Hotel

Max. capaciteit 50
Villa Magnolia Oostkapelle, Zeeland

Het hotel ligt in de unieke omgeving van de Manteling; een natuurgebied aan de noordkust van Walcheren. Dichtbij bos, duinen en het schoonste strand van Nederland. Golfen kan 5 km verderop op de 18 holes baan van de Domburgsche Golfclub.

Historie

Ongeveer honderd jaar geleden werd deze villa gebouwd voor jonkheer van Teylingen en zijn gezin. Hoewel de villa lange tijd in het bezit van de familie bleef, was er van 1946 tot begin vijftiger jaren een land- en tuinbouwschool in gevestigd. Kort daarop werd er onder een nieuwe eigenaar een hotel gesticht. Een serie verbouwingen bracht hedendaags comfort zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit die de jonkheer en zijn architect inbrachten.

Villa Magnolia Jerry J. Troy
Oude Domburgseweg 20
4356 CC Oostkapelle
Zeeland
Nederland
+31 118 581980
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Villa Magnolia
Beoordeling over Villa Magnolia (5/5) Geplaatst op 2015-07-07

Heerlijk verblijf! In de villa mooie kamers, goede bedden en eigen terrasje. De boerderij suite is ook een aanrader...

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers*** van € 104,50 tot € 184,50 per nacht inclusief ontbijt (minimaal 2 nachten)
  • Boerderijkamer/-suites***** van € 169,50 tot € 229,50 per nacht inclusief ontbijt (minimaal 2 nachten).
  • Studio's/Penthouses*** van € 89,50 tot € 159,50 per nacht exclusief ontbijt (minimaal 3 nachten).
  • Vakantiewoningen***** van € 665,00 tot € 1.645,00 per week exclusief reinigingskosten, etc.

 

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Boek mij!