B&B ’t Poorthuys


In een pittoresk rijksmonument

B&B ’t Poorthuys zetelt in een prachtig rijksmonument in het historische hart van Middelburg. U kunt er kiezen uit acht comfortabele kamers (met uiteraard privé badkamer), die zijn verdeeld over de eerste en tweede etage. Alle mogelijk comfort is er aanwezig. Zo zorgen de boxsprings voor een uitstekende nachtrust, is er wifi, digitale tv en radio en in de zomermaanden airco. Ook een nespresso-apparaat behoort tot de standaarduitrusting. De deluxe suites hebben als extra ook een zitje.

De inrichting is smaakvol. Met oog voor detail en respect voor de oude monumentale stijl. Alles wat Middelburg te bieden heeft, wacht u vanaf de voordeur op. Zo kunt u onder meer kiezen uit restaurants die variëren van eenvoudig tot gerenommeerd.

Beschikbaarheid en direct online boeken, kan hier.

Type

B&B, Boutique Hotel

Max. capaciteit 16
B&B ’t Poorthuys Middelburg, Zeeland

Middelburg is verkozen tot één van de drie gezelligste steden van Nederland. Al die gezelligheid, inclusief bezienswaardigheden, restaurants en bars, zijn op loopafstand van de B&B. Bovendien is dit unieke stekje het perfecte startpunt voor het ontdekken van de stad en de uitgestrekte stranden en karakteristieke dorpjes op Walcheren.

Historie

Bed & Breakfast ’t Poorthuys is gevestigd in een prachtig Rijksmonument van rond 1530, dat voorheen dienstdeed als dokterswoning. Het pandje staat in de Koepoortstraat midden in het oude monumentale centrum van Middelburg. ’t Poorthuys werd in 2013 compleet verbouwd tot luxe en sfeervolle Bed & Breakfast.

B&B ’t Poorthuys Jeanine Speelman
Koepoortstraat 10
4331 SL Middelburg
Zeeland
Nederland
+31 118 764046
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B ’t Poorthuys

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

 

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's