Boutique hotel ‘Het huis van de Kikker’


Rust en natuur vlakbij Rotterdam

Eiland De Zaag ligt in de natuur van de Krimpenerwaard vlakbij Rotterdam en op dat ludieke eiland staat boutique hotel Het huis van de Kikker met vier royale suites. Die suites zijn lekker luxe, uitgevoerd in Art Deco stijl en hebben elk hun eigen unieke elementen. Dat het je aan allerlei modern comfort niet zal ontbreken - denk aan comfortabele lits-jumeaux, super complete badkamer, minibar, bureau én ruime zithoek, kluisje, TV en razendsnelle wifi - spreekt voor zich. En dan te bedenken dat je, behalve een enkel geluid van een fluitende vogel, ook nog eens helemaal niets hoort.

Een overnachting is hier niet compleet zonder een heerlijk ontbijt. Dat wordt geserveerd in de Josephinezaal - of in je suite als je dat liever hebt - en bestaat uit biologisch verantwoorde producten uit de Krimpenerwaard.

Die Josephinezaal is met volop privacy en een prachtig uitzicht op de natuur rondom, overigens ook de ideale plek om in een professionele en open sfeer samen te komen en hierbij kan ook een uit de kunst diner worden geserveerd.

En nu we het toch over eten hebben: het bijbehorende restaurant De Proefstand is op donderdag t/m zaterdag open voor het diner en op zaterdag en zondag voor de lunch.

Dus eenmaal ingecheckt hoef je nergens meer naar toe als je daar geen zin aan hebt.

 

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 8
Boutique hotel ‘Het huis van de Kikker’ Krimpen aan de Lek, Zuid-Holland

Op een steenworp afstand van Rotterdam maar toch omgeven door niets dan rust en natuur. Op het terrein van Het Huis van de Kikker is genoeg te zien. Een wandeling door natuurgebied De Kleine Zaag, boordevol vogels, kleine dieren en prachtige wateren, is met meer dan 5 km aan wandelpaden, een ware ontdekkingstocht.

Historie

Aangezien het Huis van de Kikker in 1926 werd gebouwd als directiewoning voor Machinefabriek Bolnes, is de inrichting geïnspireerd op de Art Deco stijl uit die tijd. Wat de naam betreft: die is ontleend aan de voormalig directeur van fabriek die hier zijn domicilie had. De manier van lopen van deze meneer van Cappellen deed zijn werknemers zo zeer aan een kikker denken, dat dit onvermijdelijk zijn bijnaam werd - en misschien nog steeds een beetje is.

Boutique hotel ‘Het huis van de Kikker’ Marike van Capellen
Zaag 21
2931 LD Krimpen aan de Lek
Zuid-Holland
Nederland
+31 653998023
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Boutique hotel ‘Het huis van de Kikker’

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 150,- tot € 195,- per nacht voor 2 personen exclusief een luxe ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's