Stadslogement Residenz


De tijd van Louis Couperus

Een ingrijpende verbouwing bracht de authentieke details die verdwenen waren weer terug. Daardoor ademt het herenhuis weer de tijd van Louis Couperus, toen het gebouwd werd. Comfort en design gaan hand in hand. De inrichting van de eet- en zitruimte en van de vier royale en luxueuze suites en twee 'full floor' appartementen is tegelijkertijd warm en strak. Met chocoladebruine muren, houten vloeren, grote antraciet grijze tegels in de complete badkamers, marmeren schouwen en zwart houtwerk in ouderwetse hoogglans. Persoonlijke aandacht is belangrijk. Gasten kunnen van te voren aangeven wat ze willen drinken of ontbijten. Ze kunnen kiezen uit donzen en synthetische dekbedden of dunne en dikke hoofdkussens. s‘ Ochtends wordt een krant naar keuze tegelijk met de koffie geserveerd. 

 

Type

B&B

Max. capaciteit 12
Stadslogement Residenz Den Haag, Zuid-Holland

Duinoord ligt aan de rand van het centrum. De musea, restaurants, terrassen, chique winkels, theaters en bezienswaardigheden van de stad, zijn hier even dichtbij als de stranden van Scheveningen.

Historie

Het Sweelinckplein vormt het hart van Duinoord, een buurt aan de rand van het centrum van Den Haag. Statige straten liggen in een ovale kring om wat wel ‘het mooiste plein van Nederland’ wordt genoemd. De twee groene plantsoenen worden omringd door monumentale panden in neo-renaissance. Het plein ontstond na 1892 en in die periode werd ook dit prachtige herenhuis gebouwd. In 1972 werd het hele Sweelinckplein aangewezen tot Rijksmonument.

Stadslogement Residenz Petra Mallant
Sweelinckplein 35
2517 GN Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
+31 70 3646190
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Stadslogement Residenz

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Arrangementen

From Residenz with Love

Vier de liefde met allure! De haard brandt, de champagne staat koud, de badjassen hangen klaar en de geur van verse bloemen vult de kamer. Alles is geregeld voor deze speciale avond.
De volgende ochtend slapen jullie heerlijk uit. Daarna serveren we een uitgebreid ontbijt op de kamer. Na een late check out kunnen jullie de rest van de dag lekker uitwaaien op het strand.


From Residenz with Love: € 39,- per nacht, inclusief ontbijt op de kamer.

Te reserveren in combinatie met een Deluxe Suite

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's