Stuur een reserveringsverzoek

B&B Spoelhof


In het Groene Hart

B&B Spoelhof ligt midden in de natuur van het Groene Hart van Holland en telt drie warme B&B kamers. De kamers zien uit op de groene omgeving, zijn van alle modern comfort voorzien, terwijl de sfeer van weleer nog voelbaar is. Elke kamer heeft een privé badkamer en een eigen ingang waardoor privacy gegarandeerd is.

Het uitgebreide ontbijt, met tal van streekproducten, wordt geserveerd in de fraaie gemeenschappelijke ruimte. Op mooie dagen staat de veranda met uitzicht op de tuin daartoe ter beschikking.

Type

B&B

Max. capaciteit 6
B&B Spoelhof Boskoop, Zuid-Holland

Boskoop ligt midden in het Groene Hart van Holland en vanuit de B&B zijn tal van wandel- en fietstochten te ondernemen. Schiphol en Amsterdam wachten op een half uurtje, Gouda, Rotterdam en Utrecht op ruim een kwartier. Daardoor is Spoelhof ook de ideale uitvalsbasis voor een stedenbezoek.

Historie

De historie van Spoelhof verwijst naar de ontstaansgeschiedenis van de Spoelwijkpolder. De boerderij aan de Spoelwijkerlaan is vermoedelijk omstreeks 1860 gebouwd door ene heer Van Wijk uit Bodegraven die de bijbehorende grond het jaar daarvoor kocht van de Erven van Jan Willem Blanken. De huidige Bed & Breakfast is gevestigd in één van de voormalige stallen van deze historische boerderij.

B&B Spoelhof Evert van Engelenhoven
Spoelwijkerlaan 2
2771 NB Boskoop
Zuid-Holland
Nederland
+ 31 172 210070 of +31 6 53142216
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Spoelhof
Geweldige B&B (5/5) Geplaatst op 2016-09-09

En uitermate gastvrij.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Onderstaande tarieven zijn per kamer per nacht bij een bezetting van 2 personen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

  • Witte kamer € 108,--
  • Bedstee kamer € 118,--
  • Terras kamer € 149,--

De Bedstee kamer is een familiekamer met een speciale slaapvide geschikt voor maximaal 2 kinderen. Per kind geldt een toeslag van € 16,--.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek