La Perle d'Anrosey


De parel van Anrosey

In de heuvelachtige omgeving van Anrosey, in het zuidelijkste puntje van de Haute-Marne en op de grens van de Bourgogne en Vogezen, vind je La Perle d’Anrosey: een B&B mét vakantiehuis gevestigd op een domein met parkachtige tuin met oude bomen. Het domein is eigendom van het Nederlandse echtpaar Egbert en Ilja. Al dan niet op doorreis zullen ze je met open armen ontvangen en daartoe wachten er vier fijne gastenkamer en een heerlijk vakantiehuis dat op een steenworp afstand van het hoofdhuis ligt.

De B&B kamers bieden riant plek aan twee, drie, vier óf vijf personen. Authentieke details vind je er volop, maar het slaapcomfort is dik in orde en uiteraard is er voor iedere kamer een eigen badkamer.

Op het terras, met fantastisch uitzicht over de Vallée de l’Amance, staan diverse zitjes. Een natuurlijke vijver met bron nodigen je uit om lekker te ontspannen.

Elke avond wordt er voor gasten gekookt - waarbij er ook rekening wordt gehouden met kinderen. Het diner is informeel en je zit aan een lange tafel op het terras: een eigentijdse versie van de Franse levensstijl van lekker eten en de tijd nemen om te genieten van elkaar en van de omgeving.

Het vakantiehuisje ligt landelijk aan de rand van de vallei van de Amance en heeft een zalige grote tuin met zonneweide, terrasjes, bloemen, fruitbomen en een eeuwenoude notenboom. De eenvoudige keuken is super compleet en helemaal nieuw en grenst aan de tuinkant. De badkamer is ruim, het salon sfeervol en voor killere avonden is er een authentiek houtkacheltje. Een oude trap leidt naar de slaapverdieping met een romantische slaapkamer voor twee personen die uitziet op de vallei. Een tweede slaapkamer is eveneens ingericht voor twee personen. Op de étage is ook een tweede toilet.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 18
La Perle d'Anrosey Anrosey, Haute Marne

Op 600 km van Utrecht nabij de autoroute du soleil, nabij Langres en tussen Nancy en Dijon, ligt La Perle d'Anrosey: een prima verblijfplaats voor één of meerdere nachten en daarmee een topadres als tussenstop en eindbestemming. De bossen, de rivier de Amance die in de verte kronkelt, de vele vogels waaronder de hop met zijn bijzondere uiterlijk, stem en vlieggedrag, de nachtegaal die prachtig zingt in het late voorjaar en natuurlijk de vele vele zwaluwen die elk jaar terugkeren in hun nest : alles werkt hiermee om te ontspannen. In Anrosey kun je uitgebreid wandelen en fietsen, autotochten maken en diverse vlooienmarkten bezoeken. Golfen is ook mogelijk in de omgeving.

Historie

De B&B van La Perle d'Anrosey is gevestigd in een groot 19e eeuws landhuis aan de rand van het dorpje Anrosey. Het Nederlandse echtpaar Egbert Brehm en Ilja Tammen is eigenaar van het domein, dat al eeuwenlang de trots van het dorp is, en ze steken er oneindig veel energie en liefde in om het domein er tiptop uit te laten zien.

La Perle d'Anrosey Egbert Brehm en Ilja Tammen
15, Rue du Dr. Vauthrin
52500 Anrosey
Haute Marne
Frankrijk
+33 325 882001
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van La Perle d'Anrosey

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers € 115,- per nacht op basis van 2 personen, inclusief ontbijt. Exclusief toeristenbelasting.
  • Tussenstoparrangement € 185,- voor 2 personen, inclusief diner en ontbijt. Exclusief toeristenbelasting.
  • Vakantiehuis € 600,- per week. Exclusief toeristenbelasting. Plus € 95,- eindschoonmaak.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's