Stuur een reserveringsverzoek

't Stee fan Anne P.


Klein genieten in Rottevalle

't Stee fan Anne P. staat voor een mooie en complete vakantiewoning voorzien van alle comfort. Van buiten authentiek, van binnen hedendaags. Met op de begane grond de bijkeuken met douche en toilet, keuken met alles erop en eraan, woonkamer met bedsteewand en een slaapkamer voor twee personen. En op de verdieping nog eens drie slaapplaatsen waardoor het huis max vijf gasten kan herbergen.

Op het terras en de afgescheiden tuin achter het huis valt de hele dag van de zon te genieten, terwijl het bladerdek van de bomen het huis zelf lekker koel houdt als de temperaturen oplopen.

't Stee fan Anne P. is in principe op basis van self catering. Al kunnen gasten die slechts voor één nacht boeken, wel een ontbijt bestellen.

 

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 5
't Stee fan Anne P. Rottevalle, Friesland

Rottevalle is een klein dorp in de gemeente Smallingerland (vlakbij Drachten), dat lekker centraal in de noordelijke driehoek Leeuwarden, Groningen, Assen ligt. Fietsers en wandelaars kunnen er hun hart ophalen Want waar het westen en midden van Friesland vooral door meren wordt gekenmerkt, vind je hier kleinschalige landschappen met afwisselend bossen, houtwallen, grasvelden en slootjes. Op nog geen kilometer afstand is het prachtige meer De Leyen waar kan worden gezeild en gesurft (een boot kan ter plekke worden gehuurd!). Ook eetgelegenheden zijn er in de nabije omgeving te kust te keur.

Historie

Stee is een ander woord voor plaats/plekje en dit monument aan de Brouwersgrêft 5 was ruim dertig jaar in het bezit van Anne P., die in het dorp een begrip was vanwege haar creatieve talenten. Na haar overlijden in 2013 kochten Yvette Mulder en haar man Gertjan de Haan het historische huisje en verbouwden dit juweel tot wat het nu is: een heerlijke plek om vakantie te vieren.

't Stee fan Anne P. Yvette Mulder
Brouwersgrêft 5
9221 SZ Rottevalle
Friesland
Nederland
+31 6 15221260
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van 't Stee fan Anne P.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Voor 1 of 2 personen € 120,- per nacht.
  • Toeslag 3ᵉ, 4ᵉ en 5ᵉ persoon, € 40,- per persoon per nacht.
  • Midweek (4 nachten) € 450,- tot € 960,-.
  • Weekend (3 nachten) € 350,- tot € 720,-.
  • Week € 750,- tot € 1.680,-
  • Bij één overnachting is ontbijt op aanvraag mogelijk, prijs per persoon € 15,-.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek