Stuur een reserveringsverzoek

't Stee fan Anne P.


Klein genieten in Rottevalle

't Stee fan Anne P. is een mooie en complete vakantiewoning. Van buiten authentiek en van binnen hedendaags en van alle comfort voorzien. Op de begane grond zijn de bijkeuken met douche en toilet, de goed geoutilleerde keuken, de woonkamer met bedsteewand en een slaapkamer voor twee personen. In de hal is de vaste trap naar de (open) bovenverdieping, waar nog eens drie slaapplaatsen zijn.

Op het terras en de (afgescheiden) tuin achter het huis geniet u de hele dag van de zon. Het bladerdek van de bomen houdt het huis op warme dagen aangenaam koel.

't Stee fan Anne P. is op basis van self catering. Gasten die slechts voor één nacht boeken, kunnen een ontbijt bestellen.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 5
't Stee fan Anne P. Rottevalle, Friesland

Rottevalle is een klein dorp in de gemeente Smallingerland (vlakbij Drachten), centraal gelegen in de noordelijke driehoek Leeuwarden, Groningen, Assen. Fietsers en wandelaars kunnen in de omgeving hun hart ophalen. Waar het westen en midden van Friesland vooral door meren wordt gekenmerkt, treft u hier kleinschalige landschappen met mooie bossen, houtwallen, grasvelden en slootjes. Op nog geen kilometer afstand is het prachtige meer De Leyen waar kan worden gezeild en gesurft een boot kan worden gehuurd). In de buurt zijn verschillende eetgelegenheden.

Historie

Stee is een ander woord voor plaats/plekje en dit monument aan de Brouwersgrêft 5 was ruim dertig jaar in het bezit van Anne P., die in het dorp een begrip was vanwege haar creatieve talenten. Na haar overlijden in 2013 kochten Yvette Mulder en haar man Gertjan de Haan het historische huisje en verbouwden dit juweel tot wat het nu is: een heerlijke plek om vakantie te vieren.

't Stee fan Anne P. Yvette Mulder
Brouwersgrêft 5
9221 SZ Rottevalle
Friesland
Nederland
+31 6 152 212 60
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van 't Stee fan Anne P.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Voor 1 of 2 personen € 80,- per nacht.
  • Toeslag 3ᵉ, 4ᵉ en 5ᵉ persoon, € 30,- per persoon per nacht.
  • Gezin (2 volwassenen en maximaal 3 kinderen t/m 15 jaar) € 140,- per nacht.
  • Midweek (4 nachten) € 300,- tot € 500,-. (juli en augustus € 400,- tot € 650,-)
  • Weekend (3 nachten) € 275,- tot € 450,-.
  • Week € 500,- tot € 875,-. (juli en augustus € 650,- tot € 1.025,00)
  • Bij één overnachting is ontbijt op aanvraag mogelijk, prijs per persoon € 10,-.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek