Heuvelsuites


Aan misschien wel het mooiste plein van Brabant

Heuvelsuites vind je boven het Italiaanse restaurant Vicino op wat misschien wel het allermooiste plein van Brabant is. Drie unieke suites verdeeld over de eerste- en de zolderverdieping. Alle drie een mooie mix tussen klassiek en design, voorzien van alle mogelijk modern comfort - kingsize bedden, een zitje, tv, minibar, airco, koffie- en theezetfaciliteiten - en lekker ruim met als paradepaardje de loft suite van maar liefst 60m2.

Om met deze laatste te beginnen, zul je bij binnenkomst meteen worden verrast door de ronde vormen, de doorkijkjes en oude houten balkenconstructie. Het vrijstaande bad vind je achter de ronde muren. Verder is er een ruim zitgedeelte met grote bank en luxe fauteuils, een grote eettafel en een super-kingsize bed. De badkamer heeft behalve het bad ook een luxe inloopdouche en apart toilet. De wastafels met zuilen zijn uniek gemaakt voor deze suite en staan in een 3 meter lang iepenhouten wastafelblad. De suite is ideaal als bruidssuite, voor gezinnen of voor een bijzonder weekendje weg. De suite biedt ruimte aan vier personen.

De ligging verschilt per suite. Zo heeft de King-Suite (35m²) drie enorme ramen die uitzien over het prachtige en recent gerestaureerde Heuvelplein, terwijl de Junior-Suite (30m²) lekker rustig aan de achterzijde ligt. 

Type

B&B, Boutique Hotel

Max. capaciteit 8
Heuvelsuites Oosterhout, Noord-Brabant

In Oosterhout was het al goed toeven met genoeg winkeltjes, kroegjes en restaurants. Maar een boutiquehotel was er nog niet. De Heuvel, het plein waaraan je verblijft, is één van de mooiste pleinen van Brabant en onlangs geheel gerenoveerd. Rondom staan veel oude gebouwen waaronder het oude stadhuis (deels gemaakt van de stenen van het oude kasteel Slot Bosch), een oud filmhuis, nu restaurant en vroeger het postkantoor en het cultureel centrum H19. Daarachter ligt het oude stadspark met eeuwenoude bomen en om de hoek het Binnenhofje met diverse boetiekjes die gevestigd zijn in het opengebroken middenschip van een voormalige kerk. En dan hebben we het over de natuur rondom nog niet eens gehad.

Historie

In het pand waarin je Heuvelsuites vindt zat vroeger de apotheek. Dit is nog terug te zien aan de slang op de rode deur van de entree. Waar nu de suites op de eerste etage zijn waren de kantoren en inpaklokalen van de medicijnen die op de zolderverdieping werden gemaakt. Via de dienstlift, die gerenoveerd is, werden de medicijnen naar beneden gebracht. Op zolder stond een gigantische luchtzuiveringsinstallatie die tijdens de renovatie werd verwijderd waardoor de prachtige balkenconstructie erachter weer zichtbaar is - en nu gezichtsbepalend voor de loftsuite.

Heuvelsuites Paul Libregts
Heuvel 6
4901 KB Oosterhout
Noord-Brabant
Nederland
+31 88 8886363
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Heuvelsuites

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 139,- tot € 250,- per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt.

Arrangementen

Romantiek pakket

Rozenblaadjes op het bed, luxe bonbons en een fijn flesje bubbels om uw romantisch verblijf compleet te maken. €20,- 

Feestpakket

Iets te vieren? Ballonnen, slingers, luxe bonbons en fijn flesje bubbels. Gegarandeerd een feestelijke binnenkomst! €20,-

Rondleiding historisch Oosterhout

Uw unieke verblijf bij ons compleet maken met een cultureel uitstapje? Wij hebben diverse opties (op basis van beschikbaarheid) voor een rondleiding met een ervaren gids. Kijk op onze website voor meer info. 

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's