Villa Heidetuin


Daar waar Brabant Zeeland kust

Voor Don en Ingrid van Rooy was Villa Heidetuin een droom die uitkwam. De villa staat op landgoed Lievensberg: een oud landgoed dat bestaat uit zandverstuivingen, heidetuinen en dennenbossen.

In De villa vindt u een bed & breakfast met vijf sfeervolle kamers. Allemaal verschillend doch stuk voor stuk voorzien van alle modern comfort en een privé badkamer. Ook de bibliotheek en brasserie zijn in de villa gevestigd. De menukaart is klein maar verrassend en de keuken serveert een ontbijt naar keuze, een lunch, koffie en thee met iets lekkers en diner op verzoek.

Achter de villa zijn in een apart gebouw twee sfeervol ingerichte vierpersoons gîtes. Beide voorzien van alle mogelijk comfort en met een woonkamer en keuken, badkamer en twee slaapkamers op de verdieping.

Ook is in dit gebouw een tweepersoons suite gevestigd. Compleet met grote badkamer, zitje en eigen terras. De suite kan desgewenst met een tussendeur worden verbonden met een van de twee gîtes, waardoor deze geschikt wordt voor zes personen. Gasten van de gîtes kunnen kiezen uit verschillende levensmiddelenpakketten waardoor boodschappen doen niet meteen noodzakelijk is.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 20
Villa Heidetuin Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Halverwege wereldsteden, daar waar Brabant Zeeland kust, ligt als eeuwenoude parel Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is cultuur proeven, funshoppen en culinair genieten. Het uitgebreide en gevarieerde winkelaanbod in het compacte centrum met haar middeleeuwse straten en pleinen biedt volop vertier. In het stadscentrum staan meer dan 800 monumenten, waarvan er ruim tweehonderd op de rijksmonumentenlijst staan. De natuur rondom is prachtig en gevarieerd en biedt tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

Historie

De villa werd halverwege de 19e eeuw gebouwd door Joannes de Ram. Het landhuis is omgeven door een park met vijver en boomgroepen, die stammen uit 1870 – 1920. Verschillende oude lanen doorsnijden het landgoed en de villa wordt omringd door een schitterende parkachtige tuin met beukenlanen, picknickplaatsen, een heidetuin met ruim 30 verschillende soorten heide en een vijver.

Villa Heidetuin Don van Rooy
Balsedreef 4
4624 RA Bergen op Zoom
Noord-Brabant
Nederland
+31 164 655094 of +31 6 30014202
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Villa Heidetuin

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers € 99,50 tot € 112.50 per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • Suite € 145,- per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • Gîtes € 450,- tot € 500,- per weekend van drie nachten en € 450,- tot € 550,- per midweek van vier nachten.Geschikt voor 4 personen.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's