B&B Saenliefde


Uitzicht over het water of op de tuin

In het najaar van 2019 opende B&B Saenliefde met vier grote, prachtige kamers in een stokoud pakhuis en uitzicht over het water of op de tuin. Voorzien van alle mogelijk comfort tot en met eerste klas hotellinnen, luxe handdoeken en badjassen.

Eén kamer is geschikt voor een gezin dus uitgerust voor z’n viertjes. De overige drie kamers zijn ingericht voor twee gasten. Uiteraard is er voor elke kamer een privé badkamer met alles erop en eraan en ook uiterst comfortabele extra lange bedden, een hotelkluisje en pantry met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker & serviesgoed. Daarnaast is er een zit-, eet- en/of schrijfhoek gecreëerd en hebben twee kamers ook een eigen terras. De gastentuin is voor ieders gebruik.

Het ontbijt geniet u in de ontbijtruimte op de begane grond waarbij u kunt kiezen uit verse broodjes, ham en kaas uit de Beemster, jam en fruit van de boer, versgeperste jus d’orange, Illy koffie of thee, een eiergerecht naar wens en een müslibuffet.

Type

B&B

Max. capaciteit 10
B&B Saenliefde Wormer, Noord-Holland

Genoeg te doen en te beleven bij B&B Saenliefde! Cultuur, natuur, stad, polder, water, zee en stand; het is hier allemaal voorhanden. Musea, restaurants, winkels en alle mogelijk ander vertier treft u in de Zaanstreek en steden als Alkmaar, Purmerend, Edam, Volendam en natuurlijk Amsterdam. Maar ook de Zaanse Schans en de stranden van Wijk aan Zee of Castricum liggen op een steenworp afstand.

Historie

Pakhuis Riga stamt uit rond 1680 en bestaat uit dertien gebinten die op een wisselende onderlinge afstand geplaatst zijn. Het pakhuis werd als oliezaadpakhuis voor de ernaast gelegen molen gebouwd en deed later dienst als opslag voor de verderop gelegen stoomoliefabriek. De grenen kapconstructie met de eiken 17e eeuwse krommers is nog vrijwel geheel intact en in de gastenkamers op de bovenverdieping van het huis nog te bewonderen. De huidige eigenaren, Margreet en Ronald, verbouwde het oude pakhuis tot B&B met alle modern comfort wat maar wenselijk is.

B&B Saenliefde Margreet & Ronald
Veerdijk 62
1531 MA Wormer
Noord-Holland
Nederland
+31 75 6152358
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Saenliefde

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 129,-  per kamer per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt.

Arrangementen

Arrangementen

  • Groepsarrangement
  • Zwitserse kaasfondue boven een houtvuur in de tuin (oktober-maart) in de vorm van een 3-gangen menu


Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's